- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.080
- Поени од реакции
- 16.673
Mu eba majkata seaНишикори човечекако игра еј

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mu eba majkata seaНишикори човечекако игра еј
А ја па се чудам што му стана на Кеи...Нишикори човечекако игра еј
Тоа е тоа што пробувам цела година да го објаснам за Мареј, ликот не знае да напаѓа, не е природен напаѓач и тоа го кошта многу. Се чудат многу луѓе како може да нема повеќе ГС титули, демек у погрешно време е роден. Не, не е роден у погрешно време, едноставно толку е добар. Не дека е лош играч, ама јас секогаш ќе си ја сметам прво големата тројка па после ќе ми доаѓаат Мареј и компанија.shto vi pisha vchera undercover ,ha.Znaev,znaev deka ke pobedi Kei.Ushte da beshe malce potrperliv vo razmenite,rezultatot ke beshe ushte poubedliv.Ne moze Marej da igra protiv ofanzivni igrachi plus sposobni da vleguvat vo dolgi razmeni.Epten pacerski igra Endi,samo bezbedno prefrla.Dodusha,nema kapacitet da bide po ofanziven igrach,i da saka ne biva,nit ima muda a nit zposobnost.Nejse,podobro od Kei vo chetvrtfinale da izgubi otkolki pak od Djovak pAk vo finale
Мареј реално одигра партија на која ретко кој можеше да дојде и до сет. Новак максимум би зел сет против Мареј и неговото синоќешно издание.
Сепак, без проблем би шљакал фаци од друго време како Родик, Давиденко, Сафин, Налбандиан, Багдатис итн..Тоа е тоа што пробувам цела година да го објаснам за Мареј, ликот не знае да напаѓа, не е природен напаѓач и тоа го кошта многу. Се чудат многу луѓе како може да нема повеќе ГС титули, демек у погрешно време е роден. Не, не е роден у погрешно време, едноставно толку е добар. Не дека е лош играч, ама јас секогаш ќе си ја сметам прво големата тројка па после ќе ми доаѓаат Мареј и компанија.