US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
Shala na strana Kei odigra fantasticen mec. Pogotovo 4 i 5 ti set. Imase muda baloni. Ofanzivno do kraj

Нека и ја лиже на таа арогантната плава сега , МРШ У ЛОНДОНУ. :pos:

Џокица лаганица до 13то слемче. :cool:

Антипатичен е Мареј, ама ова лигушов ориентален не можам да го сварам. Поголем мекуш од Бердих е, редовно си ги плеска пациентиве надвор од топ50 и фала богу да победи против директен конкурент некогаш во неговиот мизерен, лузерски живот.

shto vi pisha vchera undercover ,ha.Znaev,znaev deka ke pobedi Kei.Ushte da beshe malce potrperliv vo razmenite,rezultatot ke beshe ushte poubedliv.Ne moze Marej da igra protiv ofanzivni igrachi plus sposobni da vleguvat vo dolgi razmeni.Epten pacerski igra Endi,samo bezbedno prefrla.Dodusha,nema kapacitet da bide po ofanziven igrach,i da saka ne biva,nit ima muda a nit zposobnost.Nejse,podobro od Kei vo chetvrtfinale da izgubi otkolki pak od Djovak pAk vo finale

shto vi pisha vchera undercover ,ha.Znaev,znaev deka ke pobedi Kei.Ushte da beshe malce potrperliv vo razmenite,rezultatot ke beshe ushte poubedliv.Ne moze Marej da igra protiv ofanzivni igrachi plus sposobni da vleguvat vo dolgi razmeni.Epten pacerski igra Endi,samo bezbedno prefrla.Dodusha,nema kapacitet da bide po ofanziven igrach,i da saka ne biva,nit ima muda a nit zposobnost.Nejse,podobro od Kei vo chetvrtfinale da izgubi otkolki pak od Djovak pAk vo finale
Тоа е тоа што пробувам цела година да го објаснам за Мареј, ликот не знае да напаѓа, не е природен напаѓач и тоа го кошта многу. Се чудат многу луѓе како може да нема повеќе ГС титули, демек у погрешно време е роден. Не, не е роден у погрешно време, едноставно толку е добар. Не дека е лош играч, ама јас секогаш ќе си ја сметам прво големата тројка па после ќе ми доаѓаат Мареј и компанија.

Мареј реално одигра партија на која ретко кој можеше да дојде и до сет. Новак максимум би зел сет против Мареј и неговото синоќешно издание.

Овој бисер уште повеже блеска после мечот Мареј - Нишикори. Морам по втор пат да го цитирам.

Кеи само под вакви околности може да го добие Енди, тој да има ден, а Енди да нема. Финалињата/титулите, со еден збор долгите турнири кои ги изигра Енди во последниве месеци си го направија своето, едвај стоеше во 5ти сет. Тој може нема да се откаже од поен, но евидентно беше во размените и сервисите дека нема снага во него и пак за малку не го сврти мечот.
Немам ништо против Кеи одличен и корекетен играч ама матер му ебем и тој и Марин во рок од 3 недели ги изграа една од трите нивни најдобри натпревари во кариерата.
Што е тука е, не можам да му замерам на Енди, еден тон финалиња, долги натпревари и еднаш мораше да се случи крах.

П.С. Сега Новак има бришан пат до 13ти слем, не гледам кој би го запрел особено сега кога Кеи е преморен.

Тоа е тоа што пробувам цела година да го објаснам за Мареј, ликот не знае да напаѓа, не е природен напаѓач и тоа го кошта многу. Се чудат многу луѓе како може да нема повеќе ГС титули, демек у погрешно време е роден. Не, не е роден у погрешно време, едноставно толку е добар. Не дека е лош играч, ама јас секогаш ќе си ја сметам прво големата тројка па после ќе ми доаѓаат Мареј и компанија.
Сепак, без проблем би шљакал фаци од друго време како Родик, Давиденко, Сафин, Налбандиан, Багдатис итн..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom