US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Крајот го краси делото, сеуште е рано за таков впечаток, а и условите се такви да не им одговараат многу на тенисерите, на моменти кога ветерот е јак многу се претпазливи и играат со огромен страв, апла е евидентно тоа.

Затоа викам чудно, ќе видиме, еве 5:5 и отворен меч, клучни гемови за Ноле да се врати.

Абе сега приметив, биваше да не ставите тип за финалево. Се живо истипувавме него не. Голем пропуст на организација дечки. :ROFLMAO:

Јас си кажав уште пред 2 месеци дека нема да можам да ставам типови овој период, е сега што направи Петар во меѓувреме не знам. Јас денес пред 3 сати се вратив од на одмор. Комплетната ранг листа за US Open ќе ја чекате малце подоцна, секој ден по 2-3 дена ќе се прават па ќе видиме кој ќе е прв... :)

Ок, глуп е, сеа следи епик пресвртот. :D

Џабе врати Ноле два брејка, 2-0 за Мареј и се поблиску е до првата Грен Слем титула, но да почекаме.

Ова во маалски речник се вика „сам себе го убијал“.

Вака дефинитивно боли повеќе за Ноле, едноставно е тешко е да се гледаат реакциите на играчите.

Се врати од 4-0 и 2 брејка негатива, за да го загуби и 2от сет. Тешко, тешко дека Ноле ќе успее да победи денес.

Какви две грешки на Новак, узалуд трдуот што се врати во игра. 100% сум сигурен дека 3ов го зема Ноле.:)

ахахахахахахаа се изнасмеав на ова (п.с. не го мрзам ноле)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom