И јас им кажав ама они не не не , друг пат жени да слушаатИ еве сме дечки дојдовме на моето. Нити скршен, нити уништен. Ова е нов Мареј и многу ми е мило за него, прво злато на Олимпијада против Федерер, сега финале против Новак во пет сета. Ви реков уште пред да почне УС Опен дека сметам на него и не се зезав. Колку само бев во право. И видете само како ја прослави победата, немаше ин јор фејс, немаше испади, смирено како вистински победник.
Браво Мареј!
Значи каква година, секој освои по еден Грен Слем: Новак АО, Рафа РГ, Вимблдон Роџер и УС Опен Мареј. Апсолутна доминација на четворката. За сите имаше по нешто.![]()
Е да си ми жива и здрава, таман сеа тргнав да им ги барам постовите на Син и Псај зошто знам они ни се противеа на тебе и мене за Мареј. Ете се докажа дека Мареј може да игра на врвно ниво на повеќе турнири по ред, го надмина тој психолошки проблем што од увек го имаше, а за тоа најзаслужен е Лендл.И еве сме дечки дојдовме на моето. Нити скршен, нити уништен. Ова е нов Мареј и многу ми е мило за него, прво злато на Олимпијада против Федерер, сега финале против Новак во пет сета. Ви реков уште пред да почне УС Опен дека сметам на него и не се зезав. Колку само бев во право. И видете само како ја прослави победата, немаше ин јор фејс, немаше испади, смирено како вистински победник.
Браво Мареј!
Значи каква година, секој освои по еден Грен Слем: Новак АО, Рафа РГ, Вимблдон Роџер и УС Опен Мареј. Апсолутна доминација на четворката. За сите имаше по нешто.![]()
Значи човече кој глупости са ова со лажирањво повреде,губеше 2-0 стигна до 2-2,играше скоро пет сата,и вие овде ми зборите дека глумел.За малку еј,за малку ГОЛЕМИОТ ПРЕСВРТ ќе беше.
Се докажа уште еднаш дека е лигуш ноле. Знаете кој фејкира повреди ? Слабаците. Ко дете кога си и кога губиш и глумиш дека те боли нешто па затоа демек си изгубил.Ништо не му беше дур се траскаше од земја ко мајмун и после почна да губи и да се витка ко мекуш. Е тоа ти е ноле.
Си кажаа и федерер и надал и родик,дека е QUITTER.
Коментаторов нека иде под воз нека се џитне или нека си даде оставка од Еуроспорт,никаква професионалност
Нека му е честито на Мареј,разби монотонија во светот на тенисот.
![]()
Си се имаат по плачењето тие.Да го победеше Федерер можеби тогаш Мареј ќе заплачеше![]()
Реков oдма, знаев дека ќе не потсетиш на тоа иако маалку фалешеИ еве сме дечки дојдовме на моето. Нити скршен, нити уништен. Ова е нов Мареј и многу ми е мило за него, прво злато на Олимпијада против Федерер, сега финале против Новак во пет сета. Ви реков уште пред да почне УС Опен дека сметам на него и не се зезав. Колку само бев во право. И видете само како ја прослави победата, немаше ин јор фејс, немаше испади, смирено како вистински победник.
Браво Мареј!
Ај жити се не се бламирај.Tesko Marej da blesne ete mozebi uste eden gren slem i tolku od nego Nole mu e dobar drugar pa mu pusti malce a i kondiciono padna.
Da bese Federer nemase da mu prosti ajde vi se molam so baloni i meki topki taka li se igra kilavo.
Ја и мажи и жени погодивИ уште нешто.. Сум погодил на анкетата кој ќе освои..![]()
Да не беше Ноле србин, пример, да беше британец, друг муабет ќе вртеше, знаеме кој е твојот став за нив ...За малку еј,за малку ГОЛЕМИОТ ПРЕСВРТ ќе беше.
Се докажа уште еднаш дека е лигуш ноле. Знаете кој фејкира повреди ? Слабаците. Ко дете кога си и кога губиш и глумиш дека те боли нешто па затоа демек си изгубил.Ништо не му беше дур се траскаше од земја ко мајмун и после почна да губи и да се витка ко мекуш. Е тоа ти е ноле.
Си кажаа и федерер и надал и родик,дека е QUITTER.
Коментаторов нека иде под воз нека се џитне или нека си даде оставка од Еуроспорт,никаква професионалност
Нека му е честито на Мареј,разби монотонија во светот на тенисот.
![]()