US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.360
Поени од реакции
113.715
Реков oдма, знаев дека ќе не потсетиш на тоа иако маалку фалеше :D , не заќуте, таква е годинава stefan-kobe, aко ти текнува на муабетот од фејсбук, МЗТ титула, Јуве сезона без пораз, Сити титула, Челзи ЛШ ... остана уште Мареј :)

Ова стварно крајов на светов да не се спрема, па дај шта даш праат на крајов, делат титули за тие што останале до сеа со к*р у раце, мамата. Нејсе, добредојде кај големите за Енди, како и да ја вртиме заслужи и ептен бедно ќе беше да остане вечити лузер, малце го вади кај мене што се предобри другари со Ноле инаку ич не ми е по ќејф али мило ми е сепак што конечно успеа.
:pos::pos:
Го заборави и Леброн тука. :D
Нема везе јас се зезам само со тебе и Псај, немам ништо лично и навредливо, никој од нас неможе точно да предвиди што ќе се случи. Ете јас кажав дека Мареј ќе го освои УС Опен и тоа и се деси, не дека сум некој стручњак али едноставно погодив и тоа е тоа. Голем удар е ова за Ноле, од РГ навака се соочува со тешки удари, прво РГ па после Вимби, па ОИ, Синсинати, па сеа и УС Опен. Премногу болни порази се ова, ќе видиме како ќе стои психички до крајот на сезоната а и на почетокот на следната. Се што посакувам е здрав и тотално рехабилитиран Надал па да ја гледаме во право издание првата четворка. Сега веќе е четворка, не е тројка како порано. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.050
Fixed. :D

Браво за Енди, заслужи!
Да да, го заборавив и тој битен детал али дека претходно го спомнав па затоа, иначе и тоа беше дел од муабетот, не се секирај, не се испушта тоа. :)

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Kakva kilava igra Marej katastrofa e ne znam samo kako ne ste pametni da sfatite deka Novak zaraboti povekje od Marej serkoto na ova finale Us Open Nole dobi milion plus od Katar dolati plus gi zaeba site .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.050
А убаво не влегував на темава цел УС Опен.....ај заеби ме мрзи да се расправам.
Лажирање повреди, пуштање утакмици, местење за кладилници и се друго....
Ајт поздрав!
Koja e poentata da laziras nesto a gubis 5-2 vo odlucuvacki set a protivnikot i servira ? Sto ke napravi so toa glumenje ? Ke go destabilizra pri svoj servis, pa podocna on ke servira perfektno a beden bese, pa pak ke go destabilizira na negov servis i na kraj ke pobedi ?

Bre, sci-fi, se znaese bre, 2 brejka mu prai, gotovo e, posle tretiot Marej veke bese sampion, kakva gluma kakvi bakraci, ja go pozdravuvam toj poteg ali i go kritikuvam zasto bese docna pobaran, izgleda bolje ke bese da sedi i da ne dava nikakov otpor, e toa e bolje, da se predadese, e toa e klasika luzerski poteg, a ne onaa glupana logika, luzer e zasto pobaral medicinska pomos pri 5-2. :pos:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Сите ги заеба и на крај сам се заеба, да не беше толку заебан и ќе тепаше. :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Прво да му честитам на Енди заслужена победа се што врати секоја чест, додека според мене главната причина што Ноле изгуби е катастрофалниот сервис во првиот, вториот и петтиот сет!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Kakva kilava igra Marej katastrofa e ne znam samo kako ne ste pametni da sfatite deka Novak zaraboti povekje od Marej serkoto na ova finale Us Open Nole dobi milion plus od Katar dolati plus gi zaeba site .
Оф.... за слемови се работи во тенисот, три пати повеќе пари од спонзори ќе извадиш него од гренд слемови ;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
За некоја година ќе нема квалитет тенисот како сега
Па има тенисери како што глеаш, тоа што Родик (?!) и Федерер за некоја година ќе се пензионира не значи дека ќе нема тенис т.е квалитетен тенис.
Надоаѓаат и млади тенисери.
Сигурно истиот муабет се праел и Сампрас, а потоа и Агаси коа се пензионирале.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Se raboti za cesta na angliskiot tenis 50 godini da nemate nikoj koj osvoil grend slem e sramota ma kaki 50 ,70 godini.

Anglicanite im znaci toa ne sakaat bruka pa moraat da ja skrijat.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Што ми е гајле за пари кои што не влегуваат во мој џеб!? :) Новак заработил повеќе, а овој Мареј демек сиромав е, па сеир ќе му тераме, затоа што заработил пoмалку од Ноле...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.360
Поени од реакции
113.715
Како може да е катастрофа а да освои Слем? Не треси бе зелени иди легни си жити мене.
А инаку гледам не спомнувате за медикал тајм аутот на Ноле. Наравоучение од ова е да не се ситат луѓето на туѓите проблеми и да не осудуваат прерано. Пред неколку дена фрлавте со дрва и камења по Ферер како било педерски да бара медикал тајм аут на 5-2 и како му правеле педикири маникири дрн дрн јариња. Еве ја истата ситуација со Ноле...
Да не ме сфатите погрешно, нити Ноле постапи погрешно нити Ферер. Ноле си имаше грчеви уште при крај на 4ти и почеток на 5ти сет и сосема нормално е да земе медицински тајм аут, а со тоа и да го поремети ритамот на противникот, се е тоа тактика нема ништо лошо во тоа. Ама нормално е и Ферер да побара на тој резултат, можеби чудно е нокти што му сечеле, но човекот најверојатно си имал проблеми и не сакал да ризикува повреда, но гарант и од тактички причини бил побаран тој тајм аут, повеќе од јасно е тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom