- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
Fixed.МЗТ титула, Јуве сезона без пораз, Сити титула, Челзи ЛШ, Леквин зема прстен ... остана уште Мареј
Браво за Енди, заслужи!
Fixed.МЗТ титула, Јуве сезона без пораз, Сити титула, Челзи ЛШ, Леквин зема прстен ... остана уште Мареј
Не верувам, трофеов ќе му го даде како свадбен поклонСе сјеба кумството
Реков oдма, знаев дека ќе не потсетиш на тоа иако маалку фалеше , не заќуте, таква е годинава stefan-kobe, aко ти текнува на муабетот од фејсбук, МЗТ титула, Јуве сезона без пораз, Сити титула, Челзи ЛШ ... остана уште Мареј
Ова стварно крајов на светов да не се спрема, па дај шта даш праат на крајов, делат титули за тие што останале до сеа со к*р у раце, мамата. Нејсе, добредојде кај големите за Енди, како и да ја вртиме заслужи и ептен бедно ќе беше да остане вечити лузер, малце го вади кај мене што се предобри другари со Ноле инаку ич не ми е по ќејф али мило ми е сепак што конечно успеа.
Да да, го заборавив и тој битен детал али дека претходно го спомнав па затоа, иначе и тоа беше дел од муабетот, не се секирај, не се испушта тоа.Fixed.
Браво за Енди, заслужи!
Koja e poentata da laziras nesto a gubis 5-2 vo odlucuvacki set a protivnikot i servira ? Sto ke napravi so toa glumenje ? Ke go destabilizra pri svoj servis, pa podocna on ke servira perfektno a beden bese, pa pak ke go destabilizira na negov servis i na kraj ke pobedi ?А убаво не влегував на темава цел УС Опен.....ај заеби ме мрзи да се расправам.
Лажирање повреди, пуштање утакмици, местење за кладилници и се друго....
Ајт поздрав!
Оф.... за слемови се работи во тенисот, три пати повеќе пари од спонзори ќе извадиш него од гренд слемовиKakva kilava igra Marej katastrofa e ne znam samo kako ne ste pametni da sfatite deka Novak zaraboti povekje od Marej serkoto na ova finale Us Open Nole dobi milion plus od Katar dolati plus gi zaeba site .
Па има тенисери како што глеаш, тоа што Родик (?!) и Федерер за некоја година ќе се пензионира не значи дека ќе нема тенис т.е квалитетен тенис.За некоја година ќе нема квалитет тенисот како сега
Што ми е гајле за пари кои што не влегуваат во мој џеб!? Новак заработил повеќе, а овој Мареј демек сиромав е, па сеир ќе му тераме, затоа што заработил пoмалку од Ноле...Kakva kilava igra Marej katastrofa e ne znam samo kako ne ste pametni da sfatite deka Novak zaraboti povekje od Marej serkoto na ova finale Us Open Nole dobi milion plus od Katar dolati plus gi zaeba site .