US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И еве сме дечки дојдовме на моето. Нити скршен, нити уништен. Ова е нов Мареј и многу ми е мило за него, прво злато на Олимпијада против Федерер, сега финале против Новак во пет сета. Ви реков уште пред да почне УС Опен дека сметам на него и не се зезав. Колку само бев во право. И видете само како ја прослави победата, немаше ин јор фејс, немаше испади, смирено како вистински победник.

Браво Мареј!

Значи каква година, секој освои по еден Грен Слем: Новак АО, Рафа РГ, Вимблдон Роџер и УС Опен Мареј. Апсолутна доминација на четворката. За сите имаше по нешто.:)
И јас им кажав ама они не не не , друг пат жени да слушаат :D :D :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.360
Поени од реакции
113.715
И еве сме дечки дојдовме на моето. Нити скршен, нити уништен. Ова е нов Мареј и многу ми е мило за него, прво злато на Олимпијада против Федерер, сега финале против Новак во пет сета. Ви реков уште пред да почне УС Опен дека сметам на него и не се зезав. Колку само бев во право. И видете само како ја прослави победата, немаше ин јор фејс, немаше испади, смирено како вистински победник.

Браво Мареј!

Значи каква година, секој освои по еден Грен Слем: Новак АО, Рафа РГ, Вимблдон Роџер и УС Опен Мареј. Апсолутна доминација на четворката. За сите имаше по нешто.:)
Е да си ми жива и здрава, таман сеа тргнав да им ги барам постовите на Син и Псај зошто знам они ни се противеа на тебе и мене за Мареј. Ете се докажа дека Мареј може да игра на врвно ниво на повеќе турнири по ред, го надмина тој психолошки проблем што од увек го имаше, а за тоа најзаслужен е Лендл.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
За малку еј,за малку ГОЛЕМИОТ ПРЕСВРТ ќе беше. :icon_lol:

Се докажа уште еднаш дека е лигуш ноле. Знаете кој фејкира повреди ? Слабаците. Ко дете кога си и кога губиш и глумиш дека те боли нешто па затоа демек си изгубил.Ништо не му беше дур се траскаше од земја ко мајмун и после почна да губи и да се витка ко мекуш. Е тоа ти е ноле.
Си кажаа и федерер и надал и родик,дека е QUITTER.

Коментаторов нека иде под воз нека се џитне или нека си даде оставка од Еуроспорт,никаква професионалност

Нека му е честито на Мареј,разби монотонија во светот на тенисот.
(y)
Значи човече кој глупости са ова со лажирањво повреде,губеше 2-0 стигна до 2-2,играше скоро пет сата,и вие овде ми зборите дека глумел.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Tesko Marej da blesne ete mozebi uste eden gren slem i tolku od nego Nole mu e dobar drugar pa mu pusti malce a i kondiciono padna.

Da bese Federer nemase da mu prosti ajde vi se molam so baloni i meki topki taka li se igra kilavo.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051

Браво Мареј!

Реков oдма, знаев дека ќе не потсетиш на тоа иако маалку фалеше :D , не заќуте, таква е годинава stefan-kobe, aко ти текнува на муабетот од фејсбук, МЗТ титула, Јуве сезона без пораз, Сити титула, Челзи ЛШ ... остана уште Мареј :)

Ова стварно крајов на светов да не се спрема, па дај шта даш праат на крајов, делат титули за тие што останале до сеа со к*р у раце, мамата. Нејсе, добредојде кај големите за Енди, како и да ја вртиме заслужи и ептен бедно ќе беше да остане вечити лузер, малце го вади кај мене што се предобри другари со Ноле инаку ич не ми е по ќејф али мило ми е сепак што конечно успеа.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.360
Поени од реакции
113.715
Tesko Marej da blesne ete mozebi uste eden gren slem i tolku od nego Nole mu e dobar drugar pa mu pusti malce a i kondiciono padna.

Da bese Federer nemase da mu prosti ajde vi se molam so baloni i meki topki taka li se igra kilavo.
Ај жити се не се бламирај.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
За малку еј,за малку ГОЛЕМИОТ ПРЕСВРТ ќе беше. :icon_lol:

Се докажа уште еднаш дека е лигуш ноле. Знаете кој фејкира повреди ? Слабаците. Ко дете кога си и кога губиш и глумиш дека те боли нешто па затоа демек си изгубил.Ништо не му беше дур се траскаше од земја ко мајмун и после почна да губи и да се витка ко мекуш. Е тоа ти е ноле.
Си кажаа и федерер и надал и родик,дека е QUITTER.

Коментаторов нека иде под воз нека се џитне или нека си даде оставка од Еуроспорт,никаква професионалност

Нека му е честито на Мареј,разби монотонија во светот на тенисот.
(y)
Да не беше Ноле србин, пример, да беше британец, друг муабет ќе вртеше, знаеме кој е твојот став за нив ...

Инаку Ноле требаше многу порано да го побара медицинскиот тајмаут, се виде дека ги има проблемите у петиот сет, кога можеше Ферер педикир да бара нокти да му средува, можеше и овој, бар да си го среди подоцна сервисот односно играта кога сервира, вака многу доцна го направи тоа али ако, бар не се откажа одма, на 5-2 побара медицински тајмаут, што е тука лошо ? Можеше да искочи на терен и да стои на 4 сервиса, тоа сакаше да го гледаш, или да го даде крајниот отпор ? Иако многу малку простор имаше за такво нешто, поготово не против првиот сервис на Мареј во тој гејм.

Стварно не сте ми јасни со малокурскиве муабети, у исти кош си со дарданчето кој поим нема од тенис. :facepalm:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А убаво не влегував на темава цел УС Опен.....ај заеби ме мрзи да се расправам.
Лажирање повреди, пуштање утакмици, местење за кладилници и се друго....
Ајт поздрав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom