US Open 2012 [27 август - 9 септември]

Шампион/ка на US Open 2012

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.916
Поени од реакции
16.183
Овај коментаторов на Еуроспорт српскиов како го штити на Џокович .. кога губеше на вториот сервис гем 0-40 вика не им оди на двајцата тенисери а овој не можеше поен да земе на свој сервис .
Ој бе глеј британски коментатор, и после дудлај за србинот ебате.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ноле ако продужи у овја стил,сам себе ќе се победи.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе кој ви кур, секој ама баш секој божји натпревар кога игра Ноле за коментаторот се фаќате, па Србин игра бе ебате улавите, да не сакате за Мареј да навива...:facepalm:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
3 дупли грешки на Новак у 5 сета, страшно му смета ветеров. Ништо од добар и убав тенис у финалево.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе кој ви кур, секој ама баш секој божји натпревар кога игра Ноле за коментаторот се фаќате, па Србин игра бе ебате улавите, да не сакате за Мареј да навива...:facepalm:
За федерер нека навива:D.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе дали се свесни дека уништуваат Гренд Слем титула на ваков начин, не е заебанција ова, финале на УС ОПен е, каков тенис сакате да гледате кога топчено како бадмингтон да играат лета, нема никаква силина во ударот.:confused:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.945
Поени од реакции
45.083
Имаат проблеми од страната на сонцето каде што удира, и ветерот ги ебе од таму, еве и двајцата лесни брејкови направија, се израмнија, али и Ноле конечно го подигна своето ниво на игра, тоа се бараше.

п.с. Не умарајте со коментаторот, србин е, тоа што кај нас нема телевизија способна да дава ова па мора со срби да гледаме е наш проблем, не нивни.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Од телма Стево ко што е и инаку успан, на долгиве поени и ќе заспија, па и дека покасно се игра. :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.945
Поени од реакции
45.083
Абе дали се свесни дека уништуваат Гренд Слем титула на ваков начин, не е заебанција ова, финале на УС ОПен е, каков тенис сакате да гледате кога топчено како бадмингтон да играат лета, нема никаква силина во ударот.:confused:
Не, топ е, остај ти тоа ...
21ви век е, покриви мора на сите централни терени да има и дефинитивно, вчера Гардијан ги читав, викаат зашто воопшто и се игра турниров во период кога во тој дел од Америка има невремиња и торнада, али тоа ти е, некој и во ваков тенис ужива, мене ми е језив за гледање али ова не е ништо во споредба со она од Саботата, кога летаа столици на терен и ранциве со опремата на играчите.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не, топ е, остај ти тоа ...
21ви век е, покриви мора на сите централни терени да има и дефинитивно, вчера Гардијан ги читав, викаат зашто воопшто и се игра турниров во период кога во тој дел од Америка има невремиња и торнада, али тоа ти е, некој и во ваков тенис ужива, мене ми е језив за гледање али ова не е ништо во споредба со она од Саботата, кога летаа столици на терен и ранциве со опремата на играчите.
Ќе се дигне нивото сега, се осеќа и во играта, подзапре ветрот. Инаку за мене одсекогаш беда биле Американциве, најмногу го мразам овој турнир.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom