Таа на ладење, а мене ништо не ќе ме олади од нервоза. Кој торко и дал 1,10, а оваа Бегу ги брише линиите како со метла....Отиде Каролина у Данска на ладење...
Абе каков Долгополов, 6-3 6-1 изгуби во Торонто и 6-2 6-1 во Синсинати, ептен убедливо....Pa i ovoj Dolgopolov 1.2 mu dale...bas jas koga go igram on gubi cccc..katastrofa.
Има ли информации кој ќе биде лаки лузерот кој ќе игра на местото од Налбандијан?Налбандијан се повлече од слемот.
“David Nalbandian has withdrawn from both singles and doubles at the 2012 US Open. His place in the singles, scheduled as the third match in Louis Armstrong Stadium on Wednesday, will be taken a lucky loser determined at 10:30AM on Wednesday.Има ли информации кој ќе биде лаки лузерот кој ќе игра на местото од Налбандијан?
Не да има шанси туку 100% ја врти, таман отиде до ситуација во која нема враќање и кладилниците му даваат 15 коефициент да тепа во моментот 3-6 4-6 0-4 и сега си мети. Одам да спијам јас, се кладам дека кога ќе станам ќе има тепано Долго.Него шо се случува со Долгополов бе, прво коло не може да помине. Јесте да беше у слаба форма ама...
ЕДИТ 4-4, има шанси да ја врти шо викате ?
:Туку, друго ми беше муабет. Зошто на повеќе кладилници не ја давет Дел Потро - Налбaндиан ?
Налбандијан се повлече од слемот.