US OPEN 2011

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
И шо ако гледаме српско 1/4 финале? Да не биде нешто посебно интересно? Ништо нема да направи против Џокович, нема ништо од оваа игра денес што ја игра да покаже.
Не е работата дека ќе се гледа српско финале, него цела поента е дека Типсаревич обезбеди 1/4 финале на гренд слем, и тоа е голем успех за него, а и за Србија, плус ако избори пласман во 1/4 финале Новак, ќе се гледа српско финале..што не е мала работа на гренд слем...
А за квалитетот на тие двајца тенисери не смее да се дискутира..се гледа и по ранг листата.

Не е работата дека ќе се гледа српско финале, него цела поента е дека Типсаревич обезбеди 1/4 финале на гренд слем, и тоа не е голем успех за него, а и за Србија, плус ако избори пласман во 1/4 финале Новак, ќе се гледа српско финале..што не е мала работа на гренд слем...
А за квалитетот на тие двајца тенисери не смее да се дискутира..се гледа и по ранг листата.

Не зборам за квалитетот како поедници туку дали ке биде тоа квалитетен меч.Мене како фан на тенисот тоа ме интересира, а мислам дека ништо нема да пружи против Џокович.

Не зборам за квалитетот како поедници туку дали ке биде тоа квалитетен меч.Мене како фан на тенисот тоа ме интересира, а мислам дека ништо нема да пружи против Џокович.
Мислиш дека со Фереро би бил поинтересен меч?
Дај не заебавај.:D

Мислиш дека со Фереро би бил поинтересен меч?
Дај не заебавај.:D

Не, тоа ке беше демолирање:pos:, зборот ми беше дека ништо посебно не очекувам од овој дуел.Игра феноменално дечкото ама против Новак некако слабо ми игра

Бре бре што тенис играат Новак и Долгополов. Уметност.

Фала ку*ац :D... 16-14 за Ноле во тај-брејкот... :D

Ме нервира овој Долгополов, секоја топка му е слајс удар, се брани нон-стоп, е*ати пи*карската стратегија... Играј машки... И на крајот, публиката доби едно "увце" од Ноле... Идемо Мајстореее :)

Страшен прв сет изиграа Ноле и Долгополов. Имаше Долгоповол водство од 4 - 0 во тај брејкот, сепак на крај Ноле го освои со 16 - 14. :vozbud:

Пууууууууууу фала курцу, ФАЛА КУРЦУ ... 15-13 за Ноле у прв сет тај брејк .. Жилаво дете Долгополов, ЖИЛАВО ДЕТЕЕЕ !!!
--- надополнето: Sep 5, 2011 8:35 PM ---
16 - 14

У првиот сет, во тај брејк резултатот беше 16-14:eek: за Новак ..каков меч играат двајцата..:cuc:

2-0 во сетови:cool:, без малце два часа игра.
Сеа третиот да му се напни добро и по брза постапка да го земи (ако можи нормално:D) .

добар е Ноле без проблем ќе го приведе мечот при крај, Серена денес добар тренинг за следна рунда, Цонга и Фиш се јадат на големо

Крај, Ноле победи со 7-6 6-4 6-2... Српско четврт-финале, Ноле - Јанко :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom