US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
2-0 во сетови:cool:, без малце два часа игра.
Сеа третиот да му се напни добро и по брза постапка да го земи (ако можи нормално:D) .
Речено-сторено :D

А богами како се јадат Фиш со Цонга.. ќе биди маратонски меч тој, 1-1 во сетови е, израмни Фиш.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Типсаревиќ ми е еден од најомразените тенисери, воопшто не ми се свиѓа неговата игра, а и стилот со тие портокалови цвикери ми е антипатичен.
Ај Ноле нека го згази 3-0 во сетови да не му ја гледам фацата.

Иначе, што е финтата со сервисот на Долгополов? Им изгледа ко жена, ем игра ко жена.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Иначе, што е финтата со сервисот на Долгополов?
Шо сакаш да кажеш со ова, дека не му е добар сервисот ? Коа го глеав у прв сет, се молев да не продолжи така да сервира и у остатокот од мечот .. Проектили испраќаше што 10 Јуасин Болта не би ги стигнале .. Јес да многу удрија во втор и трет сет во мрежа али ... + и форхенд има страшен. Добро изигра дечкото ко за 23-ти на АТП против бр.1 тенисер моментално.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Шо сакаш да кажеш со ова, дека не му е добар сервисот ? Коа го глеав у прв сет, се молев да не продолжи така да сервира и у остатокот од мечот .. Проектили испраќаше што 10 Јуасин Болта не би ги стигнале .. Јес да многу удрија во втор и трет сет во мрежа али ... + и форхенд има страшен. Добро изигра дечкото ко за 23-ти на АТП против бр.1 тенисер моментално.
Неговиот сервис е лош. Не е бавен, но е лош.
Долгополов имаше катастрофален прв сервис. И 6 двојни грешки ако не се лажам.
Има причина зошто сите други тенисери сервираат поинаку.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Новак низ цел меч немаше над 15 винери, во првиот добиен сет имаше само 4 винери :confused:, по тоа ќе се види колку бил очаен на овој меч, ама и од другата страна не беше сјаен Долгополов.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Неговиот сервис е лош. Не е бавен, но е лош.
Долгополов имаше катастрофален прв сервис. И 6 двојни грешки ако не се лажам.
Има причина зошто сите други тенисери сервираат поинаку.
Реков .. ко за 23-ти на атп, го даде максумумот против број 1 тенисерот во свет. И повеќе од добар отпор пружи, го достигна максимумот .. Робот да си, со Ноле нема заебанции .. :cuc:

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
да бе мајката овој Долгополов не е нормален мамето мамино ... сервира ко будала еј....бог да чува да ти ибам тоа шекнатиот....прв пат така во исчекување на еден тенисер да сервира...страшен тип алал нека мму е

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Убаво кажа коментаторот на Еуроспорт, Долгополов сервира како да се зеза. А има се што му треба, брзина и талент. Само да поработи на дисциплина и ќе биде права опасност. Инаку со онаков очаен прв сервис ништо не прави.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
И СОКОЛ се појави на терените на Флешинг Медоуз:pos:..
Си изгледа дел од мечот Цонга-Фиш...:D(без платена карта):....:pos:

Некој бил гладен...:)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.375
Поени од реакции
5.467
Федерер го прегази Монако 6:1 6:2 6:0 за околу 1 сат и 20 мин. Аргентинецот успеа да освој само 3 гејма....

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Федерер ќе прај проблеми, така ми мириса мене, ништо чудно и човекот да го освои последниот гренд слем во неговата кариера, ако игра како што играше до сега :)
Нареден меч му е со Цонга, ќе видиме колку е моќен против него.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Да не врне таму бре? Надал беше пишан во 17:00, беше и во 19:00 и сега 20:30 часот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
До верните гледачи на УС Опен, поздрав со песната, ако ништо друго барем гркинката е лепота.:X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom