US OPEN 2011

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
2-0 во сетови:cool:, без малце два часа игра.
Сеа третиот да му се напни добро и по брза постапка да го земи (ако можи нормално:D) .
Речено-сторено :D

А богами како се јадат Фиш со Цонга.. ќе биди маратонски меч тој, 1-1 во сетови е, израмни Фиш.

Типсаревиќ ми е еден од најомразените тенисери, воопшто не ми се свиѓа неговата игра, а и стилот со тие портокалови цвикери ми е антипатичен.
Ај Ноле нека го згази 3-0 во сетови да не му ја гледам фацата.

Иначе, што е финтата со сервисот на Долгополов? Им изгледа ко жена, ем игра ко жена.

Иначе, што е финтата со сервисот на Долгополов?

Шо сакаш да кажеш со ова, дека не му е добар сервисот ? Коа го глеав у прв сет, се молев да не продолжи така да сервира и у остатокот од мечот .. Проектили испраќаше што 10 Јуасин Болта не би ги стигнале .. Јес да многу удрија во втор и трет сет во мрежа али ... + и форхенд има страшен. Добро изигра дечкото ко за 23-ти на АТП против бр.1 тенисер моментално.

Шо сакаш да кажеш со ова, дека не му е добар сервисот ? Коа го глеав у прв сет, се молев да не продолжи така да сервира и у остатокот од мечот .. Проектили испраќаше што 10 Јуасин Болта не би ги стигнале .. Јес да многу удрија во втор и трет сет во мрежа али ... + и форхенд има страшен. Добро изигра дечкото ко за 23-ти на АТП против бр.1 тенисер моментално.
Неговиот сервис е лош. Не е бавен, но е лош.
Долгополов имаше катастрофален прв сервис. И 6 двојни грешки ако не се лажам.
Има причина зошто сите други тенисери сервираат поинаку.

Новак низ цел меч немаше над 15 винери, во првиот добиен сет имаше само 4 винери :confused:, по тоа ќе се види колку бил очаен на овој меч, ама и од другата страна не беше сјаен Долгополов.

Неговиот сервис е лош. Не е бавен, но е лош.
Долгополов имаше катастрофален прв сервис. И 6 двојни грешки ако не се лажам.
Има причина зошто сите други тенисери сервираат поинаку.

Реков .. ко за 23-ти на атп, го даде максумумот против број 1 тенисерот во свет. И повеќе од добар отпор пружи, го достигна максимумот .. Робот да си, со Ноле нема заебанции .. :cuc:

да бе мајката овој Долгополов не е нормален мамето мамино ... сервира ко будала еј....бог да чува да ти ибам тоа шекнатиот....прв пат така во исчекување на еден тенисер да сервира...страшен тип алал нека мму е

Убаво кажа коментаторот на Еуроспорт, Долгополов сервира како да се зеза. А има се што му треба, брзина и талент. Само да поработи на дисциплина и ќе биде права опасност. Инаку со онаков очаен прв сервис ништо не прави.

И СОКОЛ се појави на терените на Флешинг Медоуз:pos:..
Си изгледа дел од мечот Цонга-Фиш...:D(без платена карта):....:pos:
b_09042011_tsonga_2011_US_Open_getty_046.jpg

Некој бил гладен...:)

Федерер го прегази Монако 6:1 6:2 6:0 за околу 1 сат и 20 мин. Аргентинецот успеа да освој само 3 гејма....

Федерер ќе прај проблеми, така ми мириса мене, ништо чудно и човекот да го освои последниот гренд слем во неговата кариера, ако игра како што играше до сега :)
Нареден меч му е со Цонга, ќе видиме колку е моќен против него.

Да не врне таму бре? Надал беше пишан во 17:00, беше и во 19:00 и сега 20:30 часот.

До верните гледачи на УС Опен, поздрав со песната, ако ништо друго барем гркинката е лепота.:X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom