US OPEN 2011

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу ми е криво за Дел Порто што испадна, ама самиот е крив направи премногу грешки за да помине понатака.
Мареј има предност од 2-0 во сетови против Лопез и има брејк освоено у третиот сет, а Изнер го победи Богомолов 3-0 во сетови, кај жените Стосур води против Кириленко 1-0 во сетови и 6-5 во гејмови. Од утре Возниацки ја чекаат тешки дуели против Кузнецова па ако помине против Петковиќ, колку ќе се покаже..а многу веројатно е да гледаме Српско 1/4 финале меѓу Јанко и Новак, Јанко е во добра форма и бар според мене фаворит е во дуелот со Фереро, а Новак е голем фаворит против Долгополов, добар меч за следење ќе биде меѓу Фиш и Цонга, прогнозирам 5 сета.

Леле каков тај-брејк се игра на мечот Стосур - Кириленко.. 14:14 моментално, Кириленко 3 пати се спаси со челенџ :)

Ајде бе Лисицки, некако омилена ми стана, игра добар тенис, но и треба малце повеќе среќа.

Хаха од женските најголемиот фаворит го нема на анкетата Серена Вилиамс ќе освои...
Од машките Федерер или Џокович нема кој друг Надал не ми се верува да стигне до финале

Фиш-Цонга е таа утакмица несмее да се пропуште вечер ќе има борба...(y)

Во 17 часот отвораат Фереро-Типсаревиќ во машка,и Скиавоне-Павличенкова во женска конкуренција...
После нив следуваат Ноле-Долгополов,и дербито Фиш-Цонга мажи,и кај жените Ивановиќ-Серена(дербито меѓу убавицата и зверот:D)и Петковиќ-Суарез Наваро...
Вечерни мечеви(после полноќ) се Федерер-Монако,и Возниацки-Кузнецова

Штета за срцката ми Кириленко :love: ..сепак Саманта Стосур оваа година прикажува подобар тенис од неа.

Штета за срцката ми Кириленко :love: ..сепак Саманта Стосур оваа година прикажува подобар тенис од неа.

како маж ги мава Стосур иако и ја бев за Кириленко на тој дуел..

Кај жените сум за Звонарева на овој турнир игра добро вчера против Лисицки тепаше лесно 6-3 6-2..денеска Серена на брза постапка ќе ја тепа Иванович.

Се ми се чини дека Ивановиќ вечер ќе ја изненади Серена :D

Бравоо ЈАНКООООО хаха сигурна победаааа !!!! ако победи Џокович против Долгополов ке гледаме српско четврт-финале на US Open :D
Напред Типсаревич до крааааај !!!!!!!!!!!!!

И шо ако гледаме српско 1/4 финале? Да не биде нешто посебно интересно? Ништо нема да направи против Џокович, нема ништо од оваа игра денес што ја игра да покаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom