US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
И шо ако гледаме српско 1/4 финале? Да не биде нешто посебно интересно? Ништо нема да направи против Џокович, нема ништо од оваа игра денес што ја игра да покаже.
Не е работата дека ќе се гледа српско финале, него цела поента е дека Типсаревич обезбеди 1/4 финале на гренд слем, и тоа е голем успех за него, а и за Србија, плус ако избори пласман во 1/4 финале Новак, ќе се гледа српско финале..што не е мала работа на гренд слем...
А за квалитетот на тие двајца тенисери не смее да се дискутира..се гледа и по ранг листата.

С

сашенко

Гостин
Не е работата дека ќе се гледа српско финале, него цела поента е дека Типсаревич обезбеди 1/4 финале на гренд слем, и тоа не е голем успех за него, а и за Србија, плус ако избори пласман во 1/4 финале Новак, ќе се гледа српско финале..што не е мала работа на гренд слем...
А за квалитетот на тие двајца тенисери не смее да се дискутира..се гледа и по ранг листата.
Не зборам за квалитетот како поедници туку дали ке биде тоа квалитетен меч.Мене како фан на тенисот тоа ме интересира, а мислам дека ништо нема да пружи против Џокович.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
Не зборам за квалитетот како поедници туку дали ке биде тоа квалитетен меч.Мене како фан на тенисот тоа ме интересира, а мислам дека ништо нема да пружи против Џокович.
Мислиш дека со Фереро би бил поинтересен меч?
Дај не заебавај.:D

С

сашенко

Гостин
Мислиш дека со Фереро би бил поинтересен меч?
Дај не заебавај.:D
Не, тоа ке беше демолирање:pos:, зборот ми беше дека ништо посебно не очекувам од овој дуел.Игра феноменално дечкото ама против Новак некако слабо ми игра

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Бре бре што тенис играат Новак и Долгополов. Уметност.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Фала ку*ац :D... 16-14 за Ноле во тај-брејкот... :D

Ме нервира овој Долгополов, секоја топка му е слајс удар, се брани нон-стоп, е*ати пи*карската стратегија... Играј машки... И на крајот, публиката доби едно "увце" од Ноле... Идемо Мајстореее :)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Страшен прв сет изиграа Ноле и Долгополов. Имаше Долгоповол водство од 4 - 0 во тај брејкот, сепак на крај Ноле го освои со 16 - 14. :vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Пууууууууууу фала курцу, ФАЛА КУРЦУ ... 15-13 за Ноле у прв сет тај брејк .. Жилаво дете Долгополов, ЖИЛАВО ДЕТЕЕЕ !!!
--- надополнето: Sep 5, 2011 8:35 PM ---
16 - 14

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
У првиот сет, во тај брејк резултатот беше 16-14:eek: за Новак ..каков меч играат двајцата..:cuc:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.370
2-0 во сетови:cool:, без малце два часа игра.
Сеа третиот да му се напни добро и по брза постапка да го земи (ако можи нормално:D) .

Ф

Фил Ајви

Гостин
добар е Ноле без проблем ќе го приведе мечот при крај, Серена денес добар тренинг за следна рунда, Цонга и Фиш се јадат на големо

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Крај, Ноле победи со 7-6 6-4 6-2... Српско четврт-финале, Ноле - Јанко :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop