US OPEN 2011

• Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување

Кој ќе победи во машка и во женска конкуренција?

• Вкупно гласачи
    100
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Многу ми е криво за Дел Порто што испадна, ама самиот е крив направи премногу грешки за да помине понатака.
Мареј има предност од 2-0 во сетови против Лопез и има брејк освоено у третиот сет, а Изнер го победи Богомолов 3-0 во сетови, кај жените Стосур води против Кириленко 1-0 во сетови и 6-5 во гејмови. Од утре Возниацки ја чекаат тешки дуели против Кузнецова па ако помине против Петковиќ, колку ќе се покаже..а многу веројатно е да гледаме Српско 1/4 финале меѓу Јанко и Новак, Јанко е во добра форма и бар според мене фаворит е во дуелот со Фереро, а Новак е голем фаворит против Долгополов, добар меч за следење ќе биде меѓу Фиш и Цонга, прогнозирам 5 сета.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Леле каков тај-брејк се игра на мечот Стосур - Кириленко.. 14:14 моментално, Кириленко 3 пати се спаси со челенџ :)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Вау :)
На крај Кириленко го доби со 17-15..идеме у трет сет!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајде бе Лисицки, некако омилена ми стана, игра добар тенис, но и треба малце повеќе среќа.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Хаха од женските најголемиот фаворит го нема на анкетата Серена Вилиамс ќе освои...
Од машките Федерер или Џокович нема кој друг Надал не ми се верува да стигне до финале

Фиш-Цонга е таа утакмица несмее да се пропуште вечер ќе има борба...(y)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
вечер од кога почнува натпреварувачкиот ден ?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Во 17 часот отвораат Фереро-Типсаревиќ во машка,и Скиавоне-Павличенкова во женска конкуренција...
После нив следуваат Ноле-Долгополов,и дербито Фиш-Цонга мажи,и кај жените Ивановиќ-Серена(дербито меѓу убавицата и зверот:D)и Петковиќ-Суарез Наваро...
Вечерни мечеви(после полноќ) се Федерер-Монако,и Возниацки-Кузнецова

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Штета за срцката ми Кириленко :love: ..сепак Саманта Стосур оваа година прикажува подобар тенис од неа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Штета за срцката ми Кириленко :love: ..сепак Саманта Стосур оваа година прикажува подобар тенис од неа.
како маж ги мава Стосур иако и ја бев за Кириленко на тој дуел..

Кај жените сум за Звонарева на овој турнир игра добро вчера против Лисицки тепаше лесно 6-3 6-2..денеска Серена на брза постапка ќе ја тепа Иванович.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Се ми се чини дека Ивановиќ вечер ќе ја изненади Серена :D

R

Roten 96

Гостин
Бравоо ЈАНКООООО хаха сигурна победаааа !!!! ако победи Џокович против Долгополов ке гледаме српско четврт-финале на US Open :D
Напред Типсаревич до крааааај !!!!!!!!!!!!!

С

сашенко

Гостин
И шо ако гледаме српско 1/4 финале? Да не биде нешто посебно интересно? Ништо нема да направи против Џокович, нема ништо од оваа игра денес што ја игра да покаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom