Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека сама го призна поенот, како и да е заслужена победа на Кјалстерс, нема зошто да се буни Вилиамс, многу ме изнервира со ваквата реакција. Абе како спортиска ке примиш и пораз а не да и се закануваш на судиите леле глупости.Божееееее! Не ми се верува како заврши мечов! Казнен поен и' доделија на Серена или?!
mislam vo 13h
Значи, ако биде времето денеска се ДОБРО, вака ке се одиграт натпреварите:На СпортЛајф пишува дека Федерер игра во 22.30 , а Рафа некаде после 11 , т.е пишува ноќ.:S
Значи, ако биде времето денеска се ДОБРО, вака ке се одиграт натпреварите:
18:00 Надал - Дел Потро
22:30 Федерер - Џоковиќ
Ej 6-0 ne mi se veruva ama super izigrano.So vakva igra na Nadal ke padnat i del potro pa i federer ili djokovic zavisi koj ke ide u finale.Siguren sum deka US open e na rafa godinava.VAMOS RAFA!!!!!
Тешко, тешко многу тешко, Клајстерс чим стигна до финале секако дека освојува, ја мина Вилијамс не е мала работа најмногу стравував, мислам дека за Клајстерс ова беше финале, ова ќе биде лесен мечен барем според мене.Бизарен меч помеѓу Клајстерс и Серена...Во финалето сакам Возниацки да слави но ке видиме...