Мислам дека сама го призна поенот, како и да е заслужена победа на Кјалстерс, нема зошто да се буни Вилиамс, многу ме изнервира со ваквата реакција. Абе како спортиска ке примиш и пораз а не да и се закануваш на судиите леле глупости.Божееееее! Не ми се верува како заврши мечов! Казнен поен и' доделија на Серена или?!
Ако е по нашо време, нема да може ти кажаа членот тама горе бидејки кај нив ке дојде сабајле 7 часот, така нешто а нема логика тогаш, значи Федерер ке дојде некаде накај 22:30 али не сум сигурен, а Надал во 18:00 по нашо време зборувам.mislam vo 13h
Значи, ако биде времето денеска се ДОБРО, вака ке се одиграт натпреварите:На СпортЛајф пишува дека Федерер игра во 22.30 , а Рафа некаде после 11 , т.е пишува ноќ.:S
А финалето кај жените е закажано во 00:30.Значи, ако биде времето денеска се ДОБРО, вака ке се одиграт натпреварите:
18:00 Надал - Дел Потро
22:30 Федерер - Џоковиќ
Ej 6-0 ne mi se veruva ama super izigrano.So vakva igra na Nadal ke padnat i del potro pa i federer ili djokovic zavisi koj ke ide u finale.Siguren sum deka US open e na rafa godinava.VAMOS RAFA!!!!!
Тешко, тешко многу тешко, Клајстерс чим стигна до финале секако дека освојува, ја мина Вилијамс не е мала работа најмногу стравував, мислам дека за Клајстерс ова беше финале, ова ќе биде лесен мечен барем според мене.Бизарен меч помеѓу Клајстерс и Серена...Во финалето сакам Возниацки да слави но ке видиме...