- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
VAMOS RAFA!
Може, верувам во Новак. На една недела аватар?Ако сакаш ќе ти се кладам дека Федерер оди во финале, по аватар... Откако ќе ја исполниш кладбата со Xfire... (=
Ако победи Дел Потро нема веќе да го носам овој аватар ниту пак ти ќе носиш аватар по мој избор. Ако победи Надал, носам негов аватар цел месец, односно четири недели. Може?Сајтлер може ке сакаш пак кладба ?)))) хаха
Жалче, нека биде така ајде, можеби ке се извлечиш. Инаку на секоја Недела ке имам право да го менам аватарот, различен тоа го знаеш нели?Ако победи Дел Потро нема веќе да го носам овој аватар ниту пак ти ќе носиш аватар по мој избор. Ако победи Надал, носам негов аватар цел месец, односно четири недели. Може?
Saseptt напиша:Ej 6-0 ne mi se veruva ama super izigrano.So vakva igra na Nadal ke padnat i del potro pa i federer ili djokovic zavisi koj ke ide u finale.Siguren sum deka US open e na rafa godinava.VAMOS RAFA!!!!!
Consider it done.Може, верувам во Новак. На една недела аватар
Неутрален ќе биде.:helou:Consider it done.
Се прашувам на која страна ќе биди Сајтлер кога ќе биди финалето Федерер - Надал... За кого ќе се залага и ќе прави облог...
На една страна видов ги пише во 02:00 ке видиме.Сега ли ќе играат бе женските Wiliams i Clijsters? Аман веќе уште од петокот ги чекам
Клајстерс ми се јави викаше оти не врне но се молела да заврнеЌе останеме ненаспани.
Иначе и ја видов Клајстерс и Серена дека ќе играат од 2. Ако има некој од Њујорк нека каже дали врне. :pos2:
Џабе ти е ова,додека не престане да врне нема тенис.
По наше време нема шанси да се тогаш,оти во САД се седум часа поназад од нас.Во 6 сабајле нема логика да играат.На една страна видов ги пише во 02:00 ке видиме.
А утре во кога се полуфиналињата ??? Ги пише во 13:00, точно ли е или ?
По наше време нема шанси да се тогаш,оти во САД се седум часа поназад од нас.Во 6 сабајле нема логика да играат.