Urban Festival pt.3 @ САЕМ - 12.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.592
Поени од реакции
8.654
Веб-сајт
www.flickr.com
Urban Dance presents:Urban Festival pt. 3

uf3_front.jpg

Mari Ferrari
Toksikologija
Alternative Control

Local support:
NRG
Satellite
Navigator
Bushava Azbuka

Start: 21.00 - 12.11.2010 -
Локација: САЕМ
Карти во претпродажба: 200 ден

uf3_back.jpg

Ја користам приликава да упатам апел до организаторот да ми биде одобрена акредитација за покривање на овој настан :) Морам да ја видам Мари одблиску :) За возврат нудам најпопрекрасни фотки :wink:

Некако не сум задоволен од програмава... Пре-економично делува.

Токсикологија стално ги има на журки. Не знам зошто овојпат наместо некој балкански рап артист се носи наш. Иако лично мене овие 3ца ми се најдобри од цела екипа, сепак групацијата е прилично голема и можеле барем уште некој да пратат.

Околу диџејкава... Последниот пат кога имаше топлес диџејка ми беше најлоша журка во живот. Not looking forward to this...

Alternative Control. Well, not my style of psy-trance. Некако и транс делот е во надолна линија. На првиот жур Azax Syndrom (Night), на 2ката Ananda Shake (Full-On со некои примеси на Night). Овојпат Alternative Control (Full-On Morning). Башка и новиот албум им е далеку полош од првиот. Иако релативно ми се допадна тоа што го презентираа на Велигденскиот Балкан Фестивал, сепак не бев нешто премногу импресиониран.

Alternative Control!!! Момците владеат!!! Лани за велигден напраија ептен јака атмосфера, се надевам дека и сеа ќе биде така. :)
Типкава ќе видиме шо има да понуди, вака не ми изглеа лошо. :)
А Токсикологија може и ги пропуштам, ќе видам. Како и да е, после 00:00 таму сум! :)

Пуштете на јутуб од диџејката ... тињоина колку да се каже дека има ДЈ од странство

Тапа. Очекував нешто повеќе. Незнам зашто Токсикологија ги викнале, ко шо вика олд_скул сегде ги има. Требало нешто што го нема секој ден кај нас. Тоа за хип-хоп делот. За другото, солидно.

Пуштете на јутуб од диџејката ... тињоина колку да се каже дека има ДЈ од странство
Знам, видов... Апла везе нема. Башка и гњави со досаден хаус. Продава тело наместо знаење, јебига :toe:

Знам, видов... Апла везе нема. Башка и гњави со досаден хаус. Продава тело наместо знаење, јебига :toe:
Утнала професија што се мачи да игра стриптиз позади миксета кога може и на шипка :)

А вие мислевте да идете за да ја слушате типката??? хахаха Ај, ни вас не ви е лесно. :)

А вие мислевте да идете за да ја слушате типката??? хахаха Ај, ни вас не ви е лесно. :)
Па сигурно нема да идам заради тоа што ти идеш односно да гледам што има да понуди од своето тело наместо од аспект на музиката....лејм, како што реков утнала професија

Земи изгледај некој порнич по дома и за тие пари што ке ги дадеш да ја гледаш оваа , купи си тоалетна хартија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom