Urban Festival pt.3 @ САЕМ - 12.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Пошо пред журката никој не ми одговори на моето прашање, сеа ја пак ќе го поставам истото: Дали правите разлика меѓу шоумен и ДЈ???
Па мари ферари не е претставена на флаерот како шоумен туку како ДЈ. Иначе на флаерот пишува и дека била талентирана ама после ова се сомневам дека има било каков талент освен соблакање :D

Па мари ферари не е претставена на флаерот како шоумен туку како ДЈ. Иначе на флаерот пишува и дека била талентирана ама после ова се сомневам дека има било каков талент освен соблакање :D

Ја ако ти кажам дека сум го измислил интернетот ќе ми веруваш??? Постои Google, постои YouTube, постои Wikipedia. Отвори, провери, па ќе знаеш шо те чека.
Ниедна топлес ДЈка не е ДЈка у права смисла на зборот. Како шо рече некој погоре, да знаела да пушта немало да се соблака на сцена. ;)

Еве момава на пример не треба да се соблекуе. :)
Ја не знам зашо уше се одржуваат "урбаниве" журки... Додуша има раја шо оди на неа, дал деца дал неписмењаци. No offence! :)

Eeeјј дај не претерувај само за соблакање -.- играњето го забораи :P

Ајде за нареден пат некоја поевтина, еве еден предлог од мене да соберете некоја од пред МТВ, ставете и слушалици на глава, снимете и еден микс од саат ипол и пуштете ја на Саем... А да, и на флаерот да не заборавите да напишете дека е 'најдобрата дџ-ка'.

Ееее и после ќе кукате дека не се исплатат журкиве, дека секоја журка сте во минус, дека младиве се по турбофолков... Па слушајќи ја оваа, човек стварно ќе си каже дека е подобро да ја слуша Карлеуша : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom