Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Dimitri напиша:Најбитен дел од исхраната е свеж зеленчук и овојше кое ке ти претставува поовина ручек. Ми тупнаа у Вита Диет една листа на што со што смее да се комбинира. И од порано ми беше јасно дека јаглехидрати со протеини мешање е далеку од препорачливо ама барем тука си ги имаш набројано така да топ е си го следам тоа. Иначе корнфлакес кркање не е препорашливо според листава, наводно млекото како протеин не би требало да се омбинира со житариците како јаглехидрати, а ја цел живот кркам тоа и се лажам дека е здраво![]()
Coca-Cola1981 напиша:хихихи а мене сите ми се чудат како и зашто ги јадам со јогурт или кисело мелеко а нјамногу со џус........мммммммм!!!!!!! оно ете здраво било ХИХИХИХ
мада мене гадно ми звучи така
не е тоа тоа, корнфлејкс без млеко ти е ко секс со гумена кукла, pointless
не е тоа тоа, филингот го нема.schtranga напиша:so zdravo gotvenje ne mozam ґzdravoґ da se najadam![]()

lele luge!! Ne jadete vo mekdonalds,gi gledate li amerikancive sto stanaa!Debeli se site,a debelinata nosi bolesti!Jas sum za zdravo gotvenje,pravilna kombinacija na hrana.Ne mi e problem zashto ne jadam meso (epten ako ne mi go tupne majka mi vo tanjir) i ne jadam mrsno.Mn sakam supa so karfiol,brolkuli,morkov,pashkanat,celer....mmmm...Od se mozam da se otkazam samo ne od chokolado i mcdonalds .No bidejki ne jadam mrsno se lazam sebe deka nema da mi se fati ako izedam chokolado ili obrok vo mcdonalds.