Упатство за fuck buddies

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
Тука некој го има гледано Френдс вит бенефитс :)
Интересно е ама ретко у пракса завршува со останување другари,или ќе се фатите,или ке се испокарате.
Јас лично повеке не би правел такво нешто,бидејќи заврши на првиот начин,за на крај да се испокараме.
А си бевме супер пријатели!

Нормална девојка не поминува 2 саати пред огледало за да предизвика ,,види ме која сум,, од страна и на мажи, и на жени ;)

Ама секој со своето, нели :) ?
за мене е доволно 10 минутки да се одмие.

Тоа и ми беше поентата, да сватиме каде може да се полни дупката а каде не и да не мешаме другарство или нешто друго со полнење на дупка онака без чуства, за така фрли го на плочки поарно од колку да расипеш нешто или да жалиш за нешто покасно...

Друже ти имаш пореално и напредно гледање на работите, т.е разбираш кое за каде е и кога .
А луѓево мислат 21 век е , па ќе се ебеме како кучиња со кој ќе стигнеме, е тоа ти е животинско его, т.е недораснато развиено суштество во човечко тело кое по секоја цена сака да се спари.

Друже ти имаш пореално и напредно гледање на работите, т.е разбираш кое за каде е и кога .
А луѓево мислат 21 век е , па ќе се ебеме како кучиња со кој ќе стигнеме, е тоа ти е животинско его, т.е недораснато развиено суштество во човечко тело кое по секоја цена сака да се спари.
И така додека не налетаа на некој/ја другар/ка со која после не ќе сака да се погледне во очи заради неколку секунди слатко задоволство бидеќи нели нема демек чувства во другарското плескање, само се празнат од желбите...

По бројкиве од анкетава треба да заклучам дека скоро сите мои другарчиња се рембаат со другарките :confused:
За курот им е женска, кога за курот им е другарката, јааа логика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom