- Член од
- 21 август 2011
- Мислења
- 5.064
- Поени од реакции
- 5.665
Mи го зема зборот од уста, жените се дотеруваат за другите жениНе се шминкаат 2 саати за мажи. Туку за другите цуци да им бидат љубоморни![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mи го зема зборот од уста, жените се дотеруваат за другите жениНе се шминкаат 2 саати за мажи. Туку за другите цуци да им бидат љубоморни![]()
Брате како можиш така лесно да си го испразниш мисленјето за женските.кога уствари сам си правиш штета за себеси,незначи дека никој не те познава па сега апла све ке пишуваш,мене искрено ич не ми смета тоа што го напиша,туку си направи штета тоа што никоја девојка повеке нема да те ферма.Подобро ке беше да си го оставиш мисленјето за себе.Многу голема досада признавам.
Имам дедлајн во среда работам на друг поголем проект моментално, а бркам и трет проект.
хахаах другото можеби е точно ама прв пат слушам дека жените се палат на тепачки .
Никој не рече дека за да задоволиш потреба ќе си еб*ш со другари, него со веќе постоечките другари ако има привлечност нема ништо лошо да се плеснеш.
јас не сум ти другар.... а и не планирам да ти бидам
Не би се сложила. Најлесно е тоа да се заврши работа, но ако е веќе дојдено до толку ќе најдам некој друг со кој ќе завршам работа, некој кој сигурно нема да ми е другар.
Сакаш да ми кажеш дека подобро да најдеш некој X тип со кој ќе се плеснеш за онака отколку со другар што го знаеш??? (условите за другарски секс се нели да не сакаш никаква обврска а притоа да ги задоволиш своите потреби)
Да ама што тогаш кога ќе дојде до прекршување на условите на една од страните, кој гарантира дека нема да дојде до тоа.
Да ама што тогаш кога ќе дојде до прекршување на условите на една од страните, кој гарантира дека нема да дојде до тоа.
Другарска љубов меѓу машко и женско има само во некој филмови .
Машкото и женското се привлекуваат ,има многу случаи кога машкото сака да биде голем пријател со женско само за тоа што ја сака .
Ja така правам и почна да ме нервира да изигравам big brother , а у гаќа ме боде телескоп
Пројди на главното никат не се знае
Може ќе ти се посреќи и ќе си имаш фак бади
имаат многу пари .Најтепачот, најпозлатениот, најдилерот и најнафураниот има најјака ,,пичка,, . Погоди зошто.
имаат многу пари .
Не ми беше тоа поентата .
Сакав да кажам дека не верувам дека нормална девојка се пали на тепачи .