Унија на Слабите (кг) кајганџии! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Zbratko
  • Време на започнување Време на започнување
Ооо кај сте бе колеги...:pos2:

Дасибам проблемот. И метаболизмот.

јас пак, ако почнам да јадам по многу одма се поправам, а сакам да намалам некое кило,ама си имам апетит ко ќе седнам да јадам:toe:

јас одкога ги откажав цигарите се попавив 4ипол кила за еден месец
+ имам неверојатен апетит (порано јадев исто ама на сила буткав, ич не е слатко така)
и сега уживам и чекам да видам колку ќе се поправам до Божиќ. можда ќе ме биде за прасе:vozbud::vozbud::vozbud:

Не мрдам од 60, но ми требаат уште, затоа што дури и со 60 килограми сум проѕирен Етиопски емигрант.
Се приклучувам на Унијата:)
Шо збориш Џену, кои црни шеесе кила, забога. :icon_lol: Ти со 60 ако си за у групава, онда и ја сум оти од тебе помалце имам. А пошто фактите кажуваат друго, т.е. оти не сум... :icon_lol: Кај е бе за дебели унијата?! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

8.30 бурек со сирење/месо+јогурт
10.00 наполитанки Јадран 50гр
12.30 класичен доручек по свој избор (од хамбургери/лиснати до хот дог се е дозволено)
14.00 кафе со крем банана/кандид/милка/лила пауза(било што)
16.00 ручек(минимум 300 грама леб)
18.00 кафе со колаче
21.00 банана и еурокрем
23.00 сендвич со мајонез. кашкавалче, сувовратче и нешто за пијуцкање.

чипсови, грисинки, чоколадирани лешници, пиво и кикиритки и се друго поситно од 10грама парче, иде по дифолт у програмата.
месец дена...ако нема ефект да дојдеш да ме ******
колку за претстава 186цм високо, со неодоливи 95кгр

Eпа јас ке ти контрирам, ама поради маките кои ме мачат 22 години! Цеееел живот јадам мрсна храна, калории внесувам дневно бесконечно многу... јадам 3 до 4 пати на ден, со обавезни десерти и разни глупости меѓу јадењата... Пиво си пијам редовно, во пообемни количини :)
Арно ама имам само 161 цм а тежам (цели) 42 кила:vozbud:
А всушност не знам дали нездебелувањето ми е мана или можеби предност? Нели е подобро да си слаб, отколку дебел? Јас така мислам...

О боже...нема врска со какви не диети да се здебелиш...
све е до метаболизмот..
јас на пример секогаш сум измеѓу...средна тежина си одржавам ама во зима знам да си накачам некое килце..
ама сепак добро е појќе да се внесуват протеини и јаглени хидрати и да се избегнува фаст фуд

Море јадење ви треба ко ја денес..
3 чоколади по пола со дечко ми и два пати пилешко..
Тоа е јадење :)

не ми е местото тука...одам а барам диета за стрвни :kesa:

Јас сум висок околу 177цм(можда и поеке) а тежок 59 кила...а се утепувам од јадење...ке помислам дека имам глисти во стомак:pos2::pos2::pos2:

Еве и јас се приклучувам кон унијата со моите 178цм висина и 65кг.:) Јадам... али тоа е, нејќе.

Јас се приклучувам, ама планирам во многу брзо време да излезам од оваа унија. Битно сум искрен

201 цм, 85 кг. Ми требат уште 7-8:toe:

:vozbud:И јас се приклучувам во унијава.Висока сум 169 а имам 50 кг:kesa:ми фалат едно 5-6 кила ама никако да ги достигнам:cry:Поздрав до сите учесници:icon_lol:

Шо збориш Џену, кои црни шеесе кила, забога. :icon_lol: Ти со 60 ако си за у групава, онда и ја сум оти од тебе помалце имам. А пошто фактите кажуваат друго, т.е. оти не сум... :icon_lol: Кај е бе за дебели унијата?! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Заради вакви коментари ми се станува ЕМО. :) Имам 60 а изгледам ко 30 едвај да имам. На мене целата морфологија на човечкото тело може да се проучува :)

:vozbud:И јас се приклучувам во унијава.Висока сум 169 а имам 50 кг:kesa:ми фалат едно 5-6 кила ама никако да ги достигнам:cry:Поздрав до сите учесници:icon_lol:

Проѕирни пипл руле!

Конечно надминав 67 кг. Месец дена одење во теретана, по литар млеко на ден, 2 тегли мед на месец дена, многу ориз, чоколади....а да и една туба протеини од 4.3 кг:smir:. Планирам до Мај да направам 80....или барем близу 80. Пред месец дена имав 60кг. Висок сум 180.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom