Zbratko
The Shrink
- Член од
- 3 јануари 2006
- Мислења
- 875
- Поени од реакции
- 17
Бидејќи гледам дека има повеќе слаби кајганџии кои имаат проблем со накачување на килажа ... темава нека биде за сите слаби (во кој спаѓам и јас), за совети, предлози за диети (за здебелување) и било каква помош/подршка во нашиот поход на дебелеење 
Ја ќе почнам прв:
Што све не сум пробал да пијам, јадам зада се здебелам ама ништоо :С
Пиев Гејнери (5 кг канта)4 месеци со млеко (а млеко не пијам), требаше од тоа според проспект да се здебелм 14 кила, али збратко се здебели 2 кг ништо не се познаваше а муки видоф со тоа.
Па после се ставив на гнетење ко луд и лежење, као демек ке си се здебелел али пка ништо.
Е после се ставив на тотално посебна исхрана (диета за здебелување) во комбинација со теретана и љокање на гејнери, протеини, глутамини ... (без стероиди
) и од тоа коа почнаф ми кажаа ке се здебелиш за 2 месеца од 15 до 20 кг макс. ГАРАНТИРАНО. Шо убоо им се изнасмеав тогаш ... и изгледа бев во право ... се поправиви по 2 месеци одвратна храна само 4 кг (што исто така не ми се познаваа)
Е сега сум само на пиво и храна ... пошто неможам ни пивско стомаче да пуштам ... можам да си приуштам поише пивце
)
а колку са претстава 183 см висок со 65 кг
Вие сте на ред повелел пишувајте!

Ја ќе почнам прв:
Што све не сум пробал да пијам, јадам зада се здебелам ама ништоо :С
Пиев Гејнери (5 кг канта)4 месеци со млеко (а млеко не пијам), требаше од тоа според проспект да се здебелм 14 кила, али збратко се здебели 2 кг ништо не се познаваше а муки видоф со тоа.
Па после се ставив на гнетење ко луд и лежење, као демек ке си се здебелел али пка ништо.
Е после се ставив на тотално посебна исхрана (диета за здебелување) во комбинација со теретана и љокање на гејнери, протеини, глутамини ... (без стероиди
) и од тоа коа почнаф ми кажаа ке се здебелиш за 2 месеца од 15 до 20 кг макс. ГАРАНТИРАНО. Шо убоо им се изнасмеав тогаш ... и изгледа бев во право ... се поправиви по 2 месеци одвратна храна само 4 кг (што исто така не ми се познаваа)Е сега сум само на пиво и храна ... пошто неможам ни пивско стомаче да пуштам ... можам да си приуштам поише пивце
)а колку са претстава 183 см висок со 65 кг

Вие сте на ред повелел пишувајте!