Zbratko
The Shrink
- Член од
- 3 јануари 2006
- Мислења
- 875
- Поени од реакции
- 17
Бидејќи гледам дека има повеќе слаби кајганџии кои имаат проблем со накачување на килажа ... темава нека биде за сите слаби (во кој спаѓам и јас), за совети, предлози за диети (за здебелување) и било каква помош/подршка во нашиот поход на дебелеење 
Ја ќе почнам прв:
Што све не сум пробал да пијам, јадам зада се здебелам ама ништоо :С
Пиев Гејнери (5 кг канта)4 месеци со млеко (а млеко не пијам), требаше од тоа според проспект да се здебелм 14 кила, али збратко се здебели 2 кг ништо не се познаваше а муки видоф со тоа.
Па после се ставив на гнетење ко луд и лежење, као демек ке си се здебелел али пка ништо.
Е после се ставив на тотално посебна исхрана (диета за здебелување) во комбинација со теретана и љокање на гејнери, протеини, глутамини ... (без стероиди
) и од тоа коа почнаф ми кажаа ке се здебелиш за 2 месеца од 15 до 20 кг макс. ГАРАНТИРАНО. Шо убоо им се изнасмеав тогаш ... и изгледа бев во право ... се поправиви по 2 месеци одвратна храна само 4 кг (што исто така не ми се познаваа)
Е сега сум само на пиво и храна ... пошто неможам ни пивско стомаче да пуштам ... можам да си приуштам поише пивце
)
а колку са претстава 183 см висок со 65 кг
Вие сте на ред повелел пишувајте!

Ја ќе почнам прв:
Што све не сум пробал да пијам, јадам зада се здебелам ама ништоо :С
Пиев Гејнери (5 кг канта)4 месеци со млеко (а млеко не пијам), требаше од тоа според проспект да се здебелм 14 кила, али збратко се здебели 2 кг ништо не се познаваше а муки видоф со тоа.
Па после се ставив на гнетење ко луд и лежење, као демек ке си се здебелел али пка ништо.
Е после се ставив на тотално посебна исхрана (диета за здебелување) во комбинација со теретана и љокање на гејнери, протеини, глутамини ... (без стероиди

Е сега сум само на пиво и храна ... пошто неможам ни пивско стомаче да пуштам ... можам да си приуштам поише пивце

а колку са претстава 183 см висок со 65 кг

Вие сте на ред повелел пишувајте!