- Член од
- 6 април 2007
- Мислења
- 375
- Поени од реакции
- 11
Еден мртов шпион бугарски-во наша е полза. Само јас предлагам да не чекаме сами да умираат. Да почниме да ги колиме еден по еден. Посебно Бугарските
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Омоилинден, при целото ми уважение кон тебе - надевај се само да стигнеш неговите години. Нема да те подмине твојот ред, може и во овој момент да дојде кога сборуваш такви сборови, напомнувај си го постојано пред да се радуваш на таква радост.
При целата му контроверзност како човек, како патриот, неговиот принос за денешната состојба на бугарскиот правен систем (мене тоа ме интересира) - Бог да те прости, Иване, лека ти земја.
Абе Омо, што општо имаш ти со јане? што знаеш ти за него?
Еве јас ти кажав кој сум, 100%сум македонец, израсол сум во Македонија. Ти ако си како мене, мора да знаеш дека лугето по Пиринска Македонија се мразели јане Сандански. По-голем душманин от турците, силувач на жени, крадец и арамија. Бугарите го држели зошто имал "муда" срештту турците, плакјали му, после се обрнал да лае против овие кои го ранеа. Направи бугарска партија во турскиот парламент, после самите негови го изгониа.
Тоа само да ти кажам да не се радуваш на смрт и да не се крстиш во мртви луге.
Вие нема од кој да бегате. Секогаш сте во сојуз благодарение на секси женичките. Русија, Германија, СССР, Америка, Нато. Скрос ќе се измелезите сега...Па што чекаш , нож ли немаш или муде ? Видехме такви колачи 2001 как бегахте от Албанците .
Баш ме интересира да видам такво нешто, некој клип било што. Де просветли не.Видехме такви колачи 2001 как бегахте от Албанците .
Однопаку и по можност и во вода.Турете го 2 метра подлабоко.... Појке да му тежи земјата.
Однопаку и по можност и во вода.
Па што чекаш , нож ли немаш или муде ? Видехме такви колачи 2001 как бегахте от Албанците .
Мене не ми требат неговите години, не секирај се. Човек не се мери по тоа колку години живеал а што ќе остане после него. А мојот ред ќе дојде за мене, нема да е за тебе , затоа не плачи на чужди гроб а мисли за твојот ред кога ќе дојде.
Види сега ... ако го мразели луѓето зошто толку песни се пејат за него и толку луѓе одат да му се поклонат на гробот ? Не те знам кој си и каде си роден, ама јас за разлика од тебе сум од Влахи, родното место на Јане и сум имал можност да зборувам со луѓе кои се биле живи по времето кога е убиен. Тоа што го зборуваш за него се гнасни Бугарски лаги. Кажи која жена е изнасилил или што е откраднал ? Или дај докази тука , или се извини за навредите !
Ти копаеш гроб другиму.
Колко песни има изпеани за јане во Пиринска Македонија, ја ми ги изпеј? Народни песни, не број скопските платени чалгии.
Гнасни лаги се твоите лаги. Безброј се легендите за тоа каков арамија и разбојник е бил јане Сандански. Кажувам ти - бугарите го направија герој, вие ја подехте песната затоа што като куче почна да лае раката која го ранеше.
Ке ти кажам повеке утре.