Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Секогаш сум користел подруми од згради,темници,гаражи,дрва,а и можам доста да издржам со нуждата.Во овакви еднаш имам влезено во Крушево за Илинден,и тоа ми беше прв и последен пат.(башка и во Велес нема овакви)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чичко Анчо убаво е што постојат вакви вециња, човек да не моча и сере кај стигне, но хигиенатаа во нив е катастрофална.Прегледај го приврзокот 76975 i iznenaduvanje, toaletna hartija vnatre i taa besplatna,pa seri narode.
e sega znam prviot den posle cistenje,se sigurno prifatlivo upotreblivi,se dodeka nekoj ne se posere nastrana,pola na daskata a pola dole i odi posle sedni na toa,zatoa nosi si vesnik.
-(nemam kirilica, ?)
--------------------Човек со премногу слободно време и телефон со камера...
.
Да. Рамстор и Соравија ја имаат само таа функција за мене, само како тоалети.![]()
Затоа шо сме Скопјанишчата .... криво ?!Чудно , но во кичево нема улични тоалети![]()
Не ги користам и нема ни да ги користам од здравствени причини т.е. никогаш не се исчистени и смрдат-тие се извор на зарази. Гледано од мој агол тие се вишок (затоа што не ги користам) , е сега бидејќи на некои им се потребни не можам да кажам дека се вишок и за остатокот од општеството односно за другите луѓе.
Сити Мол не го заборавај. А сега се гради и во Аеродром нов трговски Капитол .![]()
Прегледај го приврзокот 76966 женскиот дел,женското ВЦ,во внатрешноста на тОалетот