Улични тоaлети - ги користите ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Пластични тоалети среде град. А тек кога ги празнат...:sick:

public_toilet_precaution.jpg

Picture 957.jpg женскиот дел,женското ВЦ,во внатрешноста на тОалетот

Иам само два пати влезено у вакви. Првиот пат сфатив дека другпат не треба да влагам. Али вториот пат морав пошто имаше некоја фешта на плоштад па немаше кај на друго место да се иде без да треба после пак да се бутам низ цела гужва. И отидов у едно такво у близина и у него кој што све не правел, значи сите сетила ти викаат "БЕГАЈ ОД ТУКА": Смрди, лошо изгледа, страв ти е да се допреш до било што. И нормално зад мене си закључив. И после вршењето работа пробувам да излезам, тоа вратата не се отклучува! Башка ја и малце клаустрофобичен сум, надвор ечи музика и никој не може да те слушне, внатре смрди и мислиш дека смрдеата станува се појака и појака, а просторот све потесен. GET ME OUT OF HERE !!!! Врти, тегни, напред, назад, успеав да ја отклучам и да излезам некако и фаќам штрафта ко да ме бркал тигар.

Сеа вака кога си го прикажувам, цело дејство ваљда се случуваше само 5-6 секунди, али тогаш ми делуваше ко 5-6 минути да сум заглавен :D

Picture 960.jpg za onie so p...s,ovde,i ne go tresi nadvor po podot.
-----------
i prasanje ? Dali se potrebni ovie toaleti niz gradov. Ja mislam Da.

Picture 953.jpg i iznenaduvanje, toaletna hartija vnatre i taa besplatna,pa seri narode.
e sega znam prviot den posle cistenje,se sigurno prifatlivo upotreblivi,se dodeka nekoj ne se posere nastrana,pola na daskata a pola dole i odi posle sedni na toa,zatoa nosi si vesnik.
-(nemam kirilica, ?)

Пу пу до сега маката не ме натерала да влезам во вакво. А се сеќавам ланска година, кај Сити Мол улицата што ја спојува Партизанска со Илинденска, кај прва 19ка имаше вакви тоалети и еднаш поминувам и тој дечкото (ваљда вработен за да ги чисти) ги имаше отворено и ставаше некоја течност, тоа бре смрди,копа на 10 метри од нив, и тоа смрдење. После тој мирис не посакувам да влезам.

Далеку сме ние од модерниот свет. Во Германија имаше поголеми кабини и после секое вршење 'работа' они сами се чистеа и дезинфицираа. И да, не беше скапо.

Еднаш морав да влезам на граница бев, мислам дека меѓу Србија и Хрватска границата беше (ама не сум сигурен) и таму топ беше ваквото, сеа не сјаеше, ама ја мислев ужаш е, а тоа нит смрдеше и изгледаше убаво. Потоа мислев и кај нас се такви еднаш отидов мислам кај Студентски во Козле у таквото и никад више, подобро во шише ќе мочам и у тенџере ќе серам него у тоа кутијата што има убиствен мирис

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom