Улични тоaлети - ги користите ли?

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
^^ Темава е само класичен пример за тоа колку форумџиите се неизлезени од пред компјутер. :icon_lol:

Па не сум единствен форумџија во овој дијалог што значи дека и ти не мрдаш од пред компјутер исто како и јас. :) ;)
Но јас не мислев на таа намена дека не ги користам ,односно денот го поминувам дома па не ми се потребни, туку и кога се шетам низ паркот или било каде низ центарот на Скопје јас не ги користам овие тоалети, а и нема да ги користам,причините веќе ги кажав.

Хахахаха темава ме насмеа искрено да ви кажам... секако дека не би користел еден од ваквите тоалети зашто како што споменаа погоре со самото влегување во ТоиТои тоалетите сте хив позитивен. Не сакам да влезам во таков тоалет затоа што ја знам миризбата и хигиената која се одржува во истите... И поради уште една причина. Еднаш кога во мојата населба се донесоа овие тоалети влезе еден човек да ја изврши својата потреба,но се стрчаа група деца што го бутнаа тој тоалет и човекот мислам дека беше целиот извалкан од својата урина и да не се изразам на груб начин ама и со своите гомна..:vozbud:

Ех златен Мекдоналдс... Повеќе имаше гужва заради тоалетите отколку заради купувањето оброци ( искачаш во град, ти се приодува во тоалет, си идеш ваму, си завршуваш работа и продолжуваш :love:). Инаку обично не практикувам да посетувам јавни тоалети, најмалку овие конзервиве. Порадо ќе стискам и ќе трпам :icon_lol:.

Ех златен Мекдоналдс... Повеќе имаше гужва заради тоалетите отколку заради купувањето оброци ( искачаш во град, ти се приодува во тоалет, си идеш ваму, си завршуваш работа и продолжуваш :love:). Инаку обично не практикувам да посетувам јавни тоалети, најмалку овие конзервиве. Порадо ќе стискам и ќе трпам :icon_lol:.
Ама тоалетите кои се во City Mall и во Веро Центар се многу добри.. со врвна хигиена, чистени на секој 5-6 саати ( не преувеличувам ). Му се деси на другар да отиде до Веро да изврши нужда пред да одиме во театар да гледаме некоја представа... после тоа доаѓа чистачка и чисти се што си испрљал..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom