UEFA Тим на годината

• Креатор на темата Креатор на темата kazioX
  • Време на започнување Време на започнување
uefa-toty-2013-EB5BAF1D47227AB1995F0B584808E856.jpg

Тројца ми се субјективно гласани, без разлика дали заслужиле или не. Другите се горе доле тука. Можеби некој заслужил повеќе, ама ми е гајле :P

Буфон ми го нема у номинираните, а заслужи да биде меѓу нив.

Прегледај го приврзокот 78534

Тројца ми се субјективно гласани, без разлика дали заслужиле или не. Другите се горе доле тука. Можеби некој заслужил повеќе, ама ми е гајле :P

Буфон ми го нема у номинираните, а заслужи да биде меѓу нив.

Ај Буфон, ама Видал бе... :facepalm:

uefa-toty-2013-C56EB490500B7A3F2619A1C4B79FBC98.jpg

Еве го мојот тим... Се двоумев помеѓу Ројс и Робен и Ибра и Лева и на крај вака го составив тимот.

10ojmlw.jpg

Хави Мартинез и тоа како требаше да се најде меѓу номинираните, според мене најзаслужен за тоа што Баерн беа изминатата сезона.

3-4-3​
uefa-toty-2013-26324D8E2CC1957B8E581568A089A51C.jpg

Ноер​
Лам-Хумелс-Алаба​
Јаја​
Робен-Рибери-Бејл​
Меси-Ибра-Роналдо​
Од понудените тие се, се двоумев на местото на Рибери дали да го ставам Озил или Иско но сметам дека никој од нив не заслужи па така го ставив Рибери, ќе се снајде и како АМФ :)
Не сум ни нешто посебно убеден од Бејл, ама нека тера.​
ДМФ - БУСКЕТС!​
Голман - Ноер или Валдес, probably Ноер но и Валдес заслужи да влези во изборот, имаше одлична година.​

9qe3.png

Вајденфеллер и Пишчек ги нема на избор :eek::facepalm:

^Ova e realno kolku i lanskiot izbor sostaven od Barca i Real.

Ја правев листата поред настапити во Европските купови и е близу до реалнсота поред мене.

Епа ако си ја правел листата врз основа на настапите во европските купови тогаш Роналдо и Меси мораат да ти бидат во тимот. Реално гледано ептен субјективно ти е составен тимот, но секој со свое мислење. :)

Епа ако си ја правел листата врз основа на настапите во европските купови тогаш Роналдо и Меси мораат да ти бидат во тимот. Реално гледано ептен субјективно ти е составен тимот, но секој со свое мислење. :)

Поќе ги следев Дортмунд и Баерн, можеби затоа добив поголем печаток од нив. Ама вакви листи никојпат не се 100% реални, мојв да го ставам Ибра и Роналдо па никој немаше да рече нешто, исто ака ставам Лева и Робен на пример неможе против да се каже. Едноставно има 50-50 одлуки и на крај се одлучив за финалистите. За мене пример и Рибери во ЛШ не беше секојпат најдобар, Робен тука поќе покажа па него го ставив. Можев и Роналдо за Ројс, на крај убо викаш секој одлучува и тоа е субјективно.

Куртоа
Иванович - Компани - Киелини - Алаба
Јаја
Рибери - Ројс - Бејл
Ибра - Роналдо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom