UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku sakam da snema struja u sred mech... i manchestercive krsh da napraat i hoteli i kafici i pivolendi. Pivolendot e premesten za super kupot ej hahahah. Nekoj kje reche biznis. More mamata u pichka da ti ebam plemeto makedonsko.

Date: 2017-07-10T16:25:09.961
Amount: €200.00
Merchant Details: UEFA SUPER CUP~~NYON VD~ 756

Море среќа ебате, а таман мислев да барам од пењата карти, заборавив и дека аплицирав на уефа.
Чекам потврден маил.

И мене само што ми стигна порака дека ми се повлечени пари од картичка од уефа :ojeaa:

и мене ми стигна фак а требаше на одмор да бидам тогаш:place:

Се полакомија и опнаа високи цени за сместување, ама странциве не се глупи и си резервирале сместување во Србија, Бугарија, Грција... :kuracc:

Се полакомија и опнаа високи цени за сместување, ама странциве не се глупи и си резервирале сместување во Србија, Бугарија, Грција... :kuracc:
Не бе ич не се, демек Македонија само еден град има. :D

Со среќа на сите :D

За по колку карти аплициравте?

И мене само што ми стигна порака дека ми се повлечени пари од картичка од уефа :ojeaa:

Многу битно прашање, само на едно место те имаше ко апликант, или те имаше некој пријавено и ко гостин? :D

Многу битно прашање, само на едно место те имаше ко апликант, или те имаше некој пријавено и ко гостин? :D
ако го имало и како гостин се надевам утре ќе го извлечат пак :icon_mrgr::icon_mrgr:

И јас бев само со една апликација, ме немало на други, аплицирав во првиот час од кога беа пуштени апликациите за лотарија. 4 карти иначе.

Бар да кажат по колку места дневно пополнуваат, да знам дали да ги пцујам уште од сега или да се надевам.

И јас аплицирав во првиот час, ама пред некој ден сакав да ја сменам картичката, па мораше да ја поништам апликацијата и да пуштам нова. Се ќе им ебам ако на крај им дадат на тие први што аплицирале.

Бар да кажат по колку места дневно пополнуваат, да знам дали да ги пцујам уште од сега или да се надевам.

И јас аплицирав во првиот час, ама пред некој ден сакав да ја сменам картичката, па мораше да ја поништам апликацијата и да пуштам нова. Се ќе им ебам ако на крај им дадат на тие први што аплицирале.

Курац и ја у претпоследен ден аплицирав, мене ми кажа неуспешна, со мојата среќа тоа и очекував... провери си на страната.

Курац и ја у претпоследен ден аплицирав, мене ми кажа неуспешна, со мојата среќа тоа и очекував... провери си на страната.
Вашето барање за билет беше неуспешно.

Да ми го јадат курот. Не го гледам мечов жими се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom