UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
UEFA Super Cup™ Skopje 2017 - next steps

Due to the huge demand for tickets, the allocation process will be by a lottery and will be taking place soon. After this, we plan to start taking payments from applicants with successful ticket applications.

Please note that this email is not an indication of the status of your application. It is possible that you will be allocated all or none of the tickets that you applied for. You will be notified of the result of your application once the payment process is over and before 14 July.

If you are a successful applicant, your credit card will be charged automatically.

Please note that in case of a payment failure, your application will be cancelled.

You are therefore kindly requested to check with your bank that there are sufficient funds on your credit card, or to raise the credit limit per transaction accordingly. Please remember that if you have agreed to accept tickets in other categories, this may increase the total amount to be paid for your tickets. You may also wish to inform your bank of the anticipated international transaction.

The following payment information will appear on your bank statement: UEFA - Super Cup 2017, Route de Genève 46, 1260, CH – Nyon, Switzerland.

И то.

Дечки можда глупо прашање, ама денес кога се најавив на страната со аплицирањето да си ја проверам апликацијата ми покажува дека не е пронајдена апликација со моите податоци. А убеден сум дека регуларно се пополнив и ја завршив апликацијата.PrtScr capture_4.jpg
Дали е тоа дека е завршено пријавувањето или сепак нешто сум утнал? Да не му се случило и на некој друг ова?

Дечки можда глупо прашање, ама денес кога се најавив на страната со аплицирањето да си ја проверам апликацијата ми покажува дека не е пронајдена апликација со моите податоци. А убеден сум дека регуларно се пополнив и ја завршив апликацијата.Прегледај го приврзокот 173808
Дали е тоа дека е завршено пријавувањето или сепак нешто сум утнал? Да не му се случило и на некој друг ова?
Одлогирај се, исчисти кеш и пробај пак логирај се. Мора да има информација дека си аплицирал .

Одлогирај се, исчисти кеш и пробај пак логирај се. Мора да има информација дека си аплицирал .
Пробав ама не сака. Сега нешто се обидов преку мејлот што ми го пратија од УЕФА за регистрацијата кога се регистрирав и ми го покажа оваPrtScr capture_5.jpg
Како и да е им пишав и на нив преку контакт за поддршка, па ќе видиме што е работата.

Вика дека тоа е фиромското a прашува кога да стави пари на сметка :facepalm: септември стај, нека те почекаат, кој ги врти.

Зборев за хотелите жено божја дека е многу скапо,и врати се во кујна во офсајд си.

Зборев за хотелите жено божја дека е многу скапо,и врати се во кујна во офсајд си.
Знам дека за тоа збореше, тоа е трагичното. Јас радо и ќе се забетонирам во кујна ама џабе е и на Марс да појде човек кога ти ќе си останеш истиот фиромјанин.

"ќе бидете известени откако ќе заврши процесот на наплаќање, пред 14 јули."

Ајмоооо :vozbud:

Дали на сите што аплициравте ви стигна повратен мејл дека успешно сте аплицирале?

И мене ова ми стигна, ама забораив да направам принтскрин :facepalm:
Дека од контактот за поддршка на кои им пишав синоќа, ми вратија дека може сум се регистрирал само, а не сум аплицирал (што везе нема, аплицирав и за второ лице, и пополнив податоци за платежна картичка и ми стигна истото како и тебе) и ако сум аплицирал успешно треба да ми стигне мејл кој потврдува дека аплицирањето е успешно. Ме збуни последново, па затоа да прашам тука. Сега вака уште имам надеж...:D

Има некој добиено карта преку лотаријава?

Во превод, тие што не сте ставиле пари на картица, одма направете го тоа, после да не биде „уефа мафија, добив карта, ама не ми ја даваат“.

Со среќа на сите што учествуваат, јас ќе си гледам во домашни услови, евентуално кафич некој. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom