UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Имав членска од ВМРО и пошто сега се смени власта , картите сигурно ке ги даваат на тие со СДС книшки , дали ако ја сменам книшката ке ме извлечат , позз

Зошто коментираш ако не знаеш? Ако си аплицирал за карта од Ц категорија, имаш шанса за Б, но не и за А. Не знам што е толку нејасно, и на ФАКИНГ МАКЕДОНСКИ ГИ ИМА ПРАВИЛАТА, читајте ебате беља у Пејнт нацијата. Кои ботови алоооо
Добро бе па и ти, смири живци :)

Имав членска од ВМРО и пошто сега се смени власта , картите сигурно ке ги даваат на тие со СДС книшки , дали ако ја сменам книшката ке ме извлечат , позз
Пробај кај Албанскиот дел и така од нив зависи се...црвени или плави они си бираат со кој ќе се дружат.

Најарно извади си од ДУИ , 100 % влегуваш. :pos:

Иначе 100 % ќе има некоја заебанција. Прогнозирам поради неефикасноста во осигурувањето ќе има една трибина како тампон зона на која ќе има наредено алфи и остали оклопни 150 килаши.

Кажаа на Анал 5 дека има апликации и од Нов Зеланд и од Австралија, кога велам дека дијаспорава само за сметња е :pos:

Дали парите ги повлекува веднаш кога поднесуваш апликација или од моментот кога ти го одобруваат билетот ??

"Кои играат?" "Роналдо каде е?" "леле ниеден гол не дадоа" "срце ај сликај ме"
Вакви и слични прашања има на некои така поатрактивни утакмици, доаѓаат шмизли и инстаграм курви, педерчиња со кошули и намирисани ко демек реклама ќе снимаат за Хуго Бос. Наоколу ќе има вакви кои уствари не знаат каде се наоѓаат и што гледаат, ќе ти викаат седи не гледам ко да некогаш гледал заинтересирано.

Вистинските љубители на фудбалот и навивачите на овие два тима, дома пред тв со ладно пиво.

Без нервози и без туркање во еден од трите влеза кои ќе бидат отворени. Бидејќи нели не смее сите да се отворат, промаја имало.

Јас имам 2 прашања..
1) Ако јас аплицирам за 4 карти односно за мене, тато, сестра ми и девојката.. дали можат и тие посебно да аплицират.. повеке аплицирања повеке можност за да бидеш избран..
2) Што би се случило ако немам пари на сметката откако ке бидам избран ? Го губам правото или ке имам можност да внесам пари на сметката ?

Јас имам 2 прашања..
1) Ако јас аплицирам за 4 карти односно за мене, тато, сестра ми и девојката.. дали можат и тие посебно да аплицират.. повеке аплицирања повеке можност за да бидеш избран..
2) Што би се случило ако немам пари на сметката откако ке бидам избран ? Го губам правото или ке имам можност да внесам пари на сметката ?
@STEALTH :icon_lol:

Добро е што сме сепак Македонија, да ни организираа Еуро тука ќе требаше Бидиков цел сервер да дига заради прашања поврзани со факинг карти.

Јас имам 2 прашања..
1) Гостите именувани во барањето на Барателот за Билети не може да бидат именувани во повеќекратни барања за Билети, без оглед на тоа дали таквиот Гостин е именуван како Барател или е именуван како Гостин на друг Барател. Барањата за билети кои резултираат во именуваниот Гостин да биде именуван на повеќе Барања за билети (без разлика дали како Гостин или Барател) не се дозволени, и ќе бидат одбиени или откажани.

2)ВО СЛУЧАЈ КОГА БАРАЊЕТО НА БАРАТЕЛОТ Е ПРИФАТЕНО ВО СОГЛАСНОСТ СО ЧЛЕН 5 ПОДОЛУ, БАРАТЕЛОТ ПРЕЗЕМА ОБВРСКА ДА ИМА ДОВОЛНО СРЕДСТВА ЗА ИСПЛАТА НА БИЛЕТОТ НА СМЕТКАТА КОЈА ОДГОВАРА НА НАВЕДЕНАТА КРЕДИТНА КАРТИЧКА. БАРАТЕЛОТ РАЗБИРА И СЕ СОГЛАСУВА ДЕКА НЕЈЗИНОТО/НЕГОВОТО БАРАЊЕ ЌЕ БИДЕ ОДБИЕНО И ДЕКА НЕЈЗИНИТЕ/НЕГОВИТЕ БИЛЕТИ НЕМА ДА БИДАТ ДОДЕЛЕНИ ДОКОЛКУ БАНКАТА ЈА ОДБИЕ НАПЛАТАТА НА ПРОДАЖНАТА ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ.

Јас имам 2 прашања..

1) Најдобро да аплицирате сите 4-ца, така шансите ви растат

2) Најдобро е да имаш 0 на картичка, па кога ќе те извлечат ќе си ставиш колку треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom