UEFA Nations League 2020-2021

Ѕверот Халанд ја разбуди и Норвешка. Ако не преку ЛН очекувам преку регуларни квалификации да се пласираат на ЕП.

Brasil-vibes се дешава против умренициве

Ај Филипс ја шитна што ја шитна, а Мегваер да пробаше нешто да спаси со некој клизач?

Германија најде шугава Италија, и пуни пиперки :D

Silent boycott добива Лигава на Нации или општо пердашење на "големите" репрезентации?

Ај Филипс ја шитна што ја шитна, а Мегваер да пробаше нешто да спаси со некој клизач?

Мегваер требаше да спаси со клизач. Доколку воопшто играше на дуелот.

Неко меѓу нама ни је наш. :pos:

Си трчаше само право за голот, ко да не се дешаваше ништо. Среќа негова, па не е само до него :D

Си добија покер.

Си трчаше само право за голот, ко да не се дешаваше ништо. Среќа негова, па не е само до него :D

Си добија покер.

Друже, еј, не играше Мегваер до 85-та. Беше на клупа и го замени Сака.

Се пореметивте со тој автоматизам. Што и да се случи негативно со Јунајтед или Англија, Мегваер.

Се пореметивте со тој автоматизам. Што и да се случи негативно со Јунајтед или Англија, Мегваер.
Кажи го како треба Слаб-хед. :D

ЦРНА 5-ка на него ме однесе..... :tapp: :tapp:
2dc30cb90b2b7723518bc9f692553ede_w200.gif

p.s. До бројот 5 ќе да е. :pos:
И секако, не го оправа срамот што го доживеаја дома.

Каква демолација на Англија од Унгарија. Во таква група унгарците први. На сите им се измочаа во уста. Секоја им чест

Каква демолација на Англија од Унгарија. Во таква група унгарците први. На сите им се измочаа во уста. Секоја им чест
Ќути си и жабарите ги расквачија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom