UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунајтед е преслаб годинава, сакале тоа да го признаат неговите фанови или не. Никаква тимска хемија, тотална дезорганизација, не можат да сврзат две добри партии, а впрочем толку добри и ги имаа сезонава. Неверојатно е како она што го градеше Ферги со децении се сруши за помалку од една година...

Тоа со камерите точно е дека Англиската лига има подобра технологија и натпреварите се попривлечни за гледање ама дека влијае на јачината на лигата нема врска, а иначе и мене ми е поинтересно да гледам Англиска лига пошто секој втор викенд има дерби, јаки утакмици, ама и точно е тоа што го пиша еден дечко погоре дека неможат топ 6те тимови од Англија да се мерат со топ двете екипи на Шпанија, бар така мислам јас.
Па барем имаат топ 6 тима за разлика од вашите топ 2.

Фановите на Јунајтед, 16 декември, 2013 година.

Ок дечки тоа е тоа,идемо да плескамо грци:D.
--- надополнето: 16 декември 2013 во 12:24 ---
На ова мора да се иде,сад или никад
ЌЕ ПОЧНАМ У ГОСПОД ДА ВЕРУЕМ 1 НЕДЕЛА СЕ МОЛАМ ЗА ГРЦИВЕ ДА ГИ ДАДЕ И ГИ ДАДЕ АААААААААААААААААААААА
Полесен противник здравје баш како што сакав, Мојс ќе продолжи со добрата серија во ЛШ и барем до 1/4 финалето ќе остане без пораз.:)
Бомбона.

Треба да се избациме сеа во Грција ! Пишете све поединости ако се организира транспорт !

:P

Јунајтед е преслаб годинава, сакале тоа да го признаат неговите фанови или не. Никаква тимска хемија, тотална дезорганизација, не можат да сврзат две добри партии, а впрочем толку добри и ги имаа сезонава. Неверојатно е како она што го градеше Ферги со децении се сруши за помалку од една година...
А кај си видел ти дека не признаваме ние дека Јунајтед е преслаб годинава? Го заслужуваат секој ремет, дури и повеќе од ова што го добиваат.

Неверојатно е како она што го градеше Ферги со децении се сруши за помалку од една година...
1618677_10203516476060927_1608927947_n.jpg

:D

Па барем имаат топ 6 тима за разлика од вашите топ 2.
Ама тоа и го викам бе, тие топ 2 тима било кога било каде против тие 6 тима, разбираш ? А за гледање нормално Англиската оти секој втор викенд има дерби помеѓу тие 6 тима.

Манчестер се стварно Јунајтед. Сите навивачи им се обединети дека Мојс стварно треба да си оди.

Чекај прво да се вратат од Грција,таму се мнозинството на фан клубот или сонувам нешто ? :свиркам:

Koга ке ми текне дека планирав да спичкам 400Е да идам да ги гледам у Грција... Барем нешто добро од целата ситуација.

А кај си видел ти дека не признаваме ние дека Јунајтед е преслаб годинава? Го заслужуваат секој ремет, дури и повеќе од ова што го добиваат.
Не бе не реков дека не сакате да признаете, само се изразив во коментаторски жаргон. :D Додуша @NomoregameS ме убедуваше дека Јунајтед е појак од Челзи и ПСЖ ама нема везе, повеќето сте согласни дека се преслаби сезонава. :D

Ама тоа и го викам бе, тие топ 2 тима било кога било каде против тие 6 тима, разбираш ? А за гледање нормално Англиската оти секој втор викенд има дерби помеѓу тие 6 тима.
Викаш Барса лесно ќе си пројде со Челзи? :D

400e за у грција? мн бе брат :D

Сакав со своја кола да си идам, а колата ми троши поприлично многу.
За тие пари во Англија може да идам да гледам.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom