UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ви текнува кога сите зборевте како Челзи не ги бива после еден пораз ? :D

Групава ќе биде жустра до полсенда секунда, мора Дортмунд да победи ама и со нерешено ќе имаат шанси. Овдека ништо не се знае. А и мора еден порен барем Марсеј да земе не се до толку отепани. Гледам и во Х група ќе биде ептен интересно.

Она што минатиот пат го изгубивме наивно, сега го вративме паметно. Перфектно изиграно, одбраната карпа, јес да во ваква тактика треба да се има и среќа но Арсенал вечерва имаше и многу знаење.

Заслужена победа на Арсенал. После крајот на минатото коло Арсенал изгледаше најлошо, сега навидум Дортмунд :D. Ништо чудно на крајот Наполи да го изеде.

Сите се попалени по Ројс а уствари Блажчиковски е играчиштето! :cuc:

Цар, он за Дортмунд е тоа шо Милер е за Баерн, згреши Клоп шо го извади, требаше Микитариан да лета, невидлив е денеска.

И овој Сократид не знае кај тера и за голот ја сјеба.

Ви текнува кога сите зборевте како Челзи не ги бива после еден пораз ? :D

Групава ќе биде жустра до полсенда секунда, мора Дортмунд да победи ама и со нерешено ќе имаат шанси. Овдека ништо не се знае. А и мора еден порен барем Марсеј да земе не се до толку отепани. Гледам и во Х група ќе биде ептен интересно.

Дортмунд можат да испаднат дури и да ги тепаат следните 2 утакмици. Во прилично непријатна ситуација се.

секако... уствари што се објаснувам ја со деца не ми е јасно..ај ќе пораснеш па ќе научиш да дискутираш.... :)

Брат, шо се расправаш со дете кое е максимум 6то одделение?
Се е оправдано, требаше уште 4 пенали да му свирнат и тие неколку офсајди шо ги свирнаја требаше да ги остат да дат уште 3-4 гола. Јбг против Милан играт, во очајна форма се, нема потреба од фер судење.

Заслужена победа на Арсенал. После крајот на минатото коло Арсенал изгледаше најлошо, сега навидум Дортмунд :D. Ништо чудно на крајот Наполи да го изеде.

Дортмунд мора да тепа сега двапати ако сака да оди понатака, ќе биде доста тешко но можно е сеуште. Наполи е јак и добар но ќе треба во Дортмунд да игра.

И да бил непостоечки, според тебе Милан има капацитет да и се одбрани на Барселона и да и изади нула на Ноу Камп? Со или без пенал, Барса го добива Милан.
Алоо дечко дали се слушаш што збориш бе?немој бе гледаш ти се смеаат.Ако е некој тим јак нека си победи бе,бес непостоечки пенали,бес голови од офсај и крај.А колу му е силата на Милан и дали може да им се спротистави на Барса тоа е друг муабет.ама недај боже да им свирнее ваков пенал на Милан ,е тогаш ќе рикаше овде ко магаре,Затоа размисли пред да напишеш нешто.

Дортмунд можат да испаднат дури и да ги тепаат следните 2 утакмици. Во прилично непријатна ситуација се.

Гол разлика би решавала доколку ги добијат следните две ако не се лажам. Ама исто така и Наполи ќе треба да ги добие Арсенал.

Има време за тие математики :)

Она што се германските екипи во Германија за Реал, тоа е Арсенал за германските екипи во Германија. :D

Секоја чест за Арсенал, иако ме кутнаа на спортска. Не се љутам. ;)

Е која е тактика жити се,дообјасни ја....молиш да не примиш гол и чекаш на бош момент да дадеш...??

Ako ne primeti taktika ovoj natprevar togas izgleda fudbalot go sfakjas samo kako show kade sto 22ca trcaat po topkata. So ovaa taktika i barsa kje go jadese pred nekoja godina ako ne bese crveniot na van persi. Vo prvo se izigra dosta defanzivno kade sepak imase nekoi mali propusti vo odbranata i dortmund napravi edna ili dve poseriozni sansi. Vekje posle 60ta dortmund se izmori i mozese da primi uste eden posle a ne mozese da napravi nisto vo napad. Na kraj smetajki gi sansite a ne posedot nereseno kje bese najfer rezultat ama i prvata nereseno kje besr najfer pa nie izgubivme. Toa e toa, sea neka gi tepaat arsenal i dortmund i dvete sto im ostanuvaat i da ideme i nie i oni dalje.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Дортмунд сам си е виновен. Од друга страна Венгер изигра паметно, само незнам дали ќе имаше поволен резултат Арсенал ако погодоеше ерменецот или Лева. Интересна група,мислам дека Дортмунд ќе го тепа на Наполи наредно коло, е сеа Арсенал клучна му е таа со Наполи во гости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom