UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Потегов може да ги кошта поминување понатаму...

attachment.php
Добри бројки како домаќини

Колку местат значи нема смисла ова :mad:
Кој му е овој црвен картон аххх ова е од смешно посмешно најсмешно .....

Ама ја затупавте темава...

Иначе вечер тешка утакмица против незгодни Французи и тоа пак без Гундоган. Мора да се победи оваа утакмица по секоја цена иначе многу тешко ќе биде одејнето во следната рунда.

Читам денес Кагава и де Брујне незадоволни со малата минутажа, ко ќе ми текне дека во Дортмунд можеа да бидат со малце повеќе среќа... :oops: ама ета па Обемајанг и Мики се тука, сепак во секоје време би го зел Кагава на негово место. А де Брујне ако не е прескап може да се донесе зимава.

КДБ само може да биде незадоволен од себе. Откако дојде, освен пријателските со полупрофесионални тимови, не покажа ништо. Бар не материјал за Челзи, се губеше со топка, и беше превише агресивен. А играчиште е, мора да почне повеќе да тренира и да сака да се докаже, он плус згора на тоа не се замара.
За мене, човек, играч за пример е Мата, доколку сите играчи како КДБ со неверојатен талент, би го следеле неговиот пример, би станале играчишта. Ама некои мислат дека ќе живеат на стара слава.

Еден добар сопкаст за Арсенал-Наполи пред почетокот на натпреварот, благодарам.

КДБ само може да биде незадоволен од себе. Откако дојде, освен пријателските со полупрофесионални тимови, не покажа ништо. Бар не материјал за Челзи, се губеше со топка, и беше превише агресивен. А играчиште е, мора да почне повеќе да тренира и да сака да се докаже, он плус згора на тоа не се замара.
За мене, човек, играч за пример е Мата, доколку сите играчи како КДБ со неверојатен талент, би го следеле неговиот пример, би станале играчишта. Ама некои мислат дека ќе живеат на стара слава.
Не знам дали Брујне има некоја стара слава ама за мене некако беше предвидливо дека нема да игра, затоа и неможам да го разберам Мурињо оти не го даде при високата понуда од Дортмунд.

Не знам дали Брујне има некоја стара слава ама за мене некако беше предвидливо дека нема да игра, затоа и неможам да го разберам Мурињо оти не го даде при високата понуда од Дортмунд.

Добрата сезона во Вердер во која секој меч беше стартер и главен играч, на тоа се заснова неговата слава на која мисли дека добие шанса. Факт е дека не се труди, нити се замара да се покаже, како да е помирен со фактот дека има огромна конкуренција, и ај што ќе се замара. Иначе десно треба да ротира со Шурле, кој моментално, кине, гризе по терен кога ќе игра, тешко е да го избутка од состав. А поради неговите слаби партии, Моу го форсира и Мата да ротира десно со Шурле.

Зенит боље играа со играч помалку него со цел тим кога беа .Овие австријциве ептен коркачи биле, играч повеќе имаат прават замена во 93 минута.:facepalm:

Очекувам хет трик на Хамшик :cool:

Арсенал-Наполи ќе биде натпреварот денес. Очекувам да биде доста интересно, а искрено немам никакви претпоставки за резултатот. Нема да ме изненади како и да заврши. Сепак ова за Наполи претставува одличен натпревар да се натпреварува, ако сакаат да изградат тим на подолга фаза.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom