ЈАоо глуп потег на сезоната... и ќе ги кошта победа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама ја затупавте темава...
Иначе вечер тешка утакмица против незгодни Французи и тоа пак без Гундоган. Мора да се победи оваа утакмица по секоја цена иначе многу тешко ќе биде одејнето во следната рунда.
Читам денес Кагава и де Брујне незадоволни со малата минутажа, ко ќе ми текне дека во Дортмунд можеа да бидат со малце повеќе среќа...ама ета па Обемајанг и Мики се тука, сепак во секоје време би го зел Кагава на негово место. А де Брујне ако не е прескап може да се донесе зимава.
Не знам дали Брујне има некоја стара слава ама за мене некако беше предвидливо дека нема да игра, затоа и неможам да го разберам Мурињо оти не го даде при високата понуда од Дортмунд.КДБ само може да биде незадоволен од себе. Откако дојде, освен пријателските со полупрофесионални тимови, не покажа ништо. Бар не материјал за Челзи, се губеше со топка, и беше превише агресивен. А играчиште е, мора да почне повеќе да тренира и да сака да се докаже, он плус згора на тоа не се замара.
За мене, човек, играч за пример е Мата, доколку сите играчи како КДБ со неверојатен талент, би го следеле неговиот пример, би станале играчишта. Ама некои мислат дека ќе живеат на стара слава.
Не знам дали Брујне има некоја стара слава ама за мене некако беше предвидливо дека нема да игра, затоа и неможам да го разберам Мурињо оти не го даде при високата понуда од Дортмунд.