Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.580
- Поени од реакции
- 18.068
Зозуља ама му тргна на Вертонген, ќе го промлатеше. Тоа е, човекот си иде на протести, а у меѓувреме и утакмици игра.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зозуља ама му тргна на Вертонген, ќе го промлатеше. Тоа е, човекот си иде на протести, а у меѓувреме и утакмици игра.
Јас неколку пати ја видов снимката и убеден сум дека единственото што беше внатре во голот, беа нозете на голманот а топката ни под разно не ја помина гол-линијата.Неможев убаво да видам зошто сликата ми беше лоша, ама и покрај тоа заслужено си поминаа.
Ај ако има некое видео, стај тука да видиме.Јас неколку пати ја видов снимката и убеден сум дека единственото што беше внатре во голот, беа нозете на голманот а топката ни под разно не ја помина гол-линијата.
Не можам да најдам видео од "голот" ама на стримот кај што гледав, неколку пати ја видов снимката и пак сум сигурен дека нема гол. Бугарите дадоа измислен гол за 1/8 финале. Ебати и вложувања и се ако ти треба ваков гол за да ги оправдаш.Ај ако има некое видео, стај тука да видиме.
Човек чисти гол беше, не знам кај си гледал.Не можам да најдам видео од "голот" ама на стримот кај што гледав, неколку пати ја видов снимката и пак сум сигурен дека нема гол. Бугарите дадоа измислен гол за 1/8 финале. Ебати и вложувања и се ако ти треба ваков гол за да ги оправдаш.
Не можам да најдам видео од "голот" ама на стримот кај што гледав, неколку пати ја видов снимката и пак сум сигурен дека нема гол. Бугарите дадоа измислен гол за 1/8 финале. Ебати и вложувања и се ако ти треба ваков гол за да ги оправдаш.
сомневам се да е поради парите, колку што разбрав 175 000 евра ќе си поделат сите фудболисти и треньори.За апчињата може и да си во право нели нивниот шеф има фабрика за апчиња може и да им прави некои по специјален рецептОвие Тотенхем ни ја срамат лигата... Тотенхем,Јунајтед,Сити а и Арсенал ако отпаднат... најубаво догодина само Челзи нека ја претставува Англија во Европа т.е. ЛШ (а Витесе во ЛЕ) а другиве места на Вардар и Тетекс нека им ги дадат, барем со душа ќе играат.[DOUBLEPOST=1393535294][/DOUBLEPOST]
Што таблетки им давате на играчиве ? Или пари им се доволен мотив ?![]()