УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Зозуља ама му тргна на Вертонген, ќе го промлатеше. Тоа е, човекот си иде на протести, а у меѓувреме и утакмици игра.
:pos::pos:Е тоа е човек што сака да се тепа,а не ко другиве идат демек,а уствари се молат некој да ги задржи:D.Мислам дека овој ако го докопаше,пуфка ќе го направеше.

Неможев убаво да видам зошто сликата ми беше лоша, ама и покрај тоа заслужено си поминаа.
Јас неколку пати ја видов снимката и убеден сум дека единственото што беше внатре во голот, беа нозете на голманот а топката ни под разно не ја помина гол-линијата.

леле кое пиче бил овој Вертонген, јас па го мислев цврст хардкор дефанзивец. :facepalm: Кретен.

Ќе биде интересно, Јуве-Фиорентина; Севиља - Бетис; Порто - Наполи. :)

Јас неколку пати ја видов снимката и убеден сум дека единственото што беше внатре во голот, беа нозете на голманот а топката ни под разно не ја помина гол-линијата.
Ај ако има некое видео, стај тука да видиме.

Ај ако има некое видео, стај тука да видиме.
Не можам да најдам видео од "голот" ама на стримот кај што гледав, неколку пати ја видов снимката и пак сум сигурен дека нема гол. Бугарите дадоа измислен гол за 1/8 финале. Ебати и вложувања и се ако ти треба ваков гол за да ги оправдаш.

Не можам да најдам видео од "голот" ама на стримот кај што гледав, неколку пати ја видов снимката и пак сум сигурен дека нема гол. Бугарите дадоа измислен гол за 1/8 финале. Ебати и вложувања и се ако ти треба ваков гол за да ги оправдаш.
Човек чисти гол беше, не знам кај си гледал.

Гледаj сега каде пада топката на 0:39 преди Маркети да jа вземе во раце. Измислен си само и едноставно ти.

@dido1302 Полека малку со речникот. Иначе, да, не првиот момент кога удира, тогаш мислам не е цела, ама потоа му оди докај колената, тогаш е јасно дека е влезена топката внатре...ме чуди лошата поставеност на Маркети за голот, но тоа е тоа...

Вертонген колку само педерски го изигра оној Зозул/ља или како и да е. Потегот на пиче му беше.... :/

Ќе да е гол тоа на бугариве, симнав од замунда хајлајтс у 'aДе и со ептен slow motion го фатив ова.
Ова делува на гол тука.Ludogorec Gol.JPG
Ludo - Lacio - Bugarka.JPG

Од сликата јасно се гледа дека е гол.
П.С. уште ми е жал за Днипро...

Овие Тотенхем ни ја срамат лигата... Тотенхем,Јунајтед,Сити а и Арсенал ако отпаднат... најубаво догодина само Челзи нека ја претставува Англија во Европа т.е. ЛШ (а Витесе во ЛЕ) а другиве места на Вардар и Тетекс нека им ги дадат, барем со душа ќе играат.[DOUBLEPOST=1393535294][/DOUBLEPOST]
Што таблетки им давате на играчиве ? Или пари им се доволен мотив ? :D
сомневам се да е поради парите, колку што разбрав 175 000 евра ќе си поделат сите фудболисти и треньори.За апчињата може и да си во право нели нивниот шеф има фабрика за апчиња може и да им прави некои по специјален рецепт :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom