УЕФА Куп 2008/2009

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Некако глупо 1/2 финале.Требаше барем ПСЖ или Марсеј да поминат:toe:

Па баш ми е мило што германските екипи се враќаат на големо во европските купови.Ова е доказ дека оваа година германската лига се зајакна, тоа се гледа и во првенството каде е изедначено и ќе биде интересно до крај.
Инаку овие се 4 изедначени екипи, и ништо нема да се знае до крај, последниве години како по обичај УЕФА го земаат источните екипи.

Шахтјор-Вердер во ФИНАЛЕ!!

Моите миленици отпаднаа..:uvo:Јас бев за Хамбург,ама еве предметот што беше на теренот ја заеба..:tapp:

Шахтјор - Вердер во финалето на Уефа купот...

diego-300-werder.jpg

:pos2: Каков меч приредија денеска Вердер и Хамбург....браво...фудбал за очи... добро не би кажал дека и Фановите на Хамбург се баш задоволни...ама тоа е....:toe:
честито на победниците.... повеќе среќа сл сезона за Поразените.... живот!
па нека победи подобриот во финалето:helou:

ауу каков ли само натпревар приредија Хамбург и Вердер мислам дека најубавиот досега во УЕФА....очекувам многу јако финале полно со голови

Оваа беше јака утакмица со мн голови ... да се надеваме и во финалето да гледаме добар фудбал исто така со мн голови ..

Публиката на натпреварот помеѓу екипите на Хамбургер и Вердер го реши патникот во финалето на УЕФА КУПОТ.
НЕ ФРЛАЈТЕ ЛИФЧИЊА ДРУГ ПАТ БИДЕЈКИ ЕМ ЌЕ ПЛАЌАТЕ 50 ЕВРА КАЗНА ЕМ ВАШИОТ ОМИЛЕН ТИМ ЌЕ ИЗГУБИ.
КЛОПЧЕ ХАРТИЈА ГО РЕШИ НАТПРЕВАРОТ,НЕВЕРОЈАТНО.

Денес е финалето..Да видиме кој ќе биде последниот освојувач на УЕФА Купот(одгодина ќе биде познат како УЕФА Евро Лига)..Јас типувам на Шахтјор..Башка имам еден другар навива за нив..Се надевам дека Шахтјор и Манчестер Јунајтед ќе играат во ЕУРО СУПЕР КУПОТ,во кој играат победникот од ЛШ и победникот од УЕФА Куп..:helou:

Моја прогноза Шахтјор ќе добие 1-0 или 2-1. Повеќе го сакаат пехарот Украинците.

Јас типувам на Вердер.Со добрата игра на гостувањето во Хамбург,ја добија мојата поддршка.Сепак,ќе биде незивесно и не би бил изненаден доколку и Шахтјор победи.

Без Диего и Мертесакер има да си го примат поштено швабите.

Мој фаворит: Шахтјор Донецк

Инаку, финалето можете да го проследите на Канал 5 и OBN.

Тоа Мајсториииии!
Адриано 1-0:je:

Браво,Браво....гол....ненајдено дојде топката до Адриано и гоол..:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom