УЕФА Куп 2008/2009

• Креатор на темата Креатор на темата fantomX
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Шахтјор!!! Ах што ми е мило што загуби Вердер. Резултатите на екипите од Источна Европа во последниве 4 години покажуваат дека и тоа како конкурентни екипи прават русите и украинците.

vo poslednite 5 sezoni 3 pati uefa kupot go zedoja ekipi od istocniot blok se gleda kolku pocnaja da vlozvat:smir:

Браво Шахтјор! Не го гледав натпреварот али мило ми е што победиа Украинците. Пред се сакам источно Европски екипи да победуваат плус против Вердер ја освоиа титулата, клубот кој го исфрли мојот омилен клуб. А и Германскиве клубови не ги мирисам многу.

Честитки за Шахтјор, изиграа подобро и заслужено се победници:smir:

Поагресивна игра на Шахтјор, прецизни акции, повеќе шанси и сосема заслужено победија.

Честитки за Шахтјор..Многу ми се допадна нивната игра.Бразилците се ѕверови..Сосема заслужено

Cestito nek im e titulata zasluzena Sahtior zasluzi titula dosta dobro igraat ovie nekolku god.

Честитки до Шахтјор. Не ја гледав утакмицата, само на крајот видов дека е 2-1 и баш ми беше мило што Шахтјор им ја зема титулата на Вердер.

Сите сте во Право!!!Заслузена победа на Шахтјор...Вердер со многу среќа дојде до Финалето...:toe:

Да бе среќа,не може цела година на среќа да тепа,2-3 финалиња има сезонава:smir::smir:

Честитки за победата на Шахтијор одлична игра....;):):smir:

Честитки за фудбалерите на Шахтјор. Целосно го надиграа Вердер во 120 минути и заслужено стигнаа до пехарот во Уефа купот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom