UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе да се повеќе скандирања а јас ќе пробам по ред, кирилично да ги напишам

Илирида
Камериа
Шкипериа
Италиана :toe:
Тука не разбирам пак...
Пак скандирање кое не го разбирам
Ваљда пак шкипериа

И после оди нешто како навивачка песна, илирида, косова бла бла

Ајде, биди љубезен.

Se Kosova, Ilirida, Cameria e Malesija, tgjitha jane pjese perberse e memedheut Shqiperia.

Косова, Илирида, Чамерија и Малсија, сите се составен дел на татковината Албанија. (ми се чини или не, и порано некој прашуваше за ова :) )

Чамериа е во Грција, а Маљсија е во Црна Гора.

Глуп сум ја, не би знаел да наместам такво нешто. :D

еве го :cool:

@puno што е ова бе објасни ми? А и другите циркузанти на темава се добредојдени да ни образлошат чему ово скандирање.
Дека ние сме биле искомплексирани и урламе уби уби уби шиптаpа. :kafence:
Знаеш што е ова, уште не е нормално ненормално, затоа вие се чудите, а кога вие скандирате тогаш не сте слушале, вообичаено, само по трибини итн.

И да, искомплексирани сте, не само по трибини, туку по улица, по работа, на телефон, не именувате со навредливи имиња, не само навивачите, не само децата, туку од сите слоеви, од пазарџија до министри.

Циркузанти, козоебачи, не знам што, ок, комплекс е, знам дека си земате право некако да не навредувате, но да си знаете дека несекогаш елоквенцијата е показател на интелигенцијата, ниту битпазар е институт за антропологија.

Да се повторам, не ги бранам албанците, не сум тип кој се обидува со еден билет сите албанци во рај да ги префрли, џганот насекаде го има, некаде повеќе, некаде помалку, зависи од околностите, не од генот, немавме толку доволно долго различни околности од вас за да имаме различен ген.[DOUBLEPOST=1444668538][/DOUBLEPOST]
Па добро, не знаеме сите албејниан, може да ни преведеш.
Подобро разбрал Дарданиа, така е.
Косова, Илирида, Чамерија и Малсија, сите се составен дел на татковината Албанија. (ми се чини или не, и порано некој прашуваше за ова :) )

Знаеш што е ова, уште не е нормално ненормално, затоа вие се чудите, а кога вие скандирате тогаш не сте слушале, вообичаено, само по трибини итн.

И да, искомплексирани сте, не само по трибини, туку по улица, по работа, на телефон, не именувате со навредливи имиња, не само навивачите, не само децата, туку од сите слоеви, од пазарџија до министри.

Циркузанти, козоебачи, не знам што, ок, комплекс е, знам дека си земате право некако да не навредувате, но да си знаете дека несекогаш елоквенцијата е показател на интелигенцијата, ниту битпазар е институт за антропологија.

Да се повторам, не ги бранам албанците, не сум тип кој се обидува со еден билет сите албанци во рај да ги префрли, џганот насекаде го има, некаде повеќе, некаде помалку, зависи од околностите, не од генот, немавме толку различни околности од вас за да имаме различен ген.
Кој ти е овој одговор?

Те прашав зашто после победата над Ерменија се скандира `уби уби уби Србија`. Нели само ние и Србите на утакмици против било кој противник во било кој спорт не пропуштаме да скандираме `уби закољи да ши птар не постои`?
Нели не скандирате вие? Нели не се замарате за другите народи? Нели вие сте невини нон стоп? Нели вие сте секогаш омаловажувани и угнетувани, душички мили.
Нели ние сме искомплексирани?
Еве ви го комплексот наречен Србија на дело. Поздрав.

Како да не, на Сител рекоа дека сме 40% потомци на Александар. Мисли си дека не сме различни :D

Иначе, генот можеби ни е ист пошто не јебеле од сите страни, кој како стигне али верата е тоа што прави да сте утепанидо пред 20 години, забарикадирани, што умствено што физички.

мене
Српските медиуми се обидуваат да ја засенат победата на Албанија, спрскиот телеграв пишува дека албанците им платиле на 3 ерменски играчи 2 милиони за да изгубат, тоа го тврдат базирајќи се кај албанските медиуми ( тоа да бил овој цитираниот, опозита.цом)
Сето ова се поврзува со фактот дека коефициентот за Албанија паднала значително кај обложувалниците на Британија.. ...[DOUBLEPOST=1444666785][/DOUBLEPOST]
Најјак си во форумов, најак...
не ме чуди ова дека утакмицата со Ерменија беше наместена. бидејќи ја гледав цела утакмица од прва до последна минута и можам да кажам дека Ерменците влегоја во овој дуел ептен лабаво, во второ полувреме имаше моменти кога одбраната на Ерменија апла се гледа дека пуштаат за уште еден гол, Албанците им се шетаа во шеснаестерец и влегуваа во шанси за гол како од шала, и за натпреварот со Србија излезе информација дека пред натпреварот беа ставени огромна сума на пари за Србија, за тоа не вервам многу ама за Ерменија не ме чуди. Не знам дали до мотивот или до нешто друго ама за разлика од другите натпревари кои се одиграа во Јереван Ерменците ич не притиснаа за гол. И не го зборам ова од инает бидејќи уште од самиот старт кажав мое мислење дека Албанија е со најголеми шанси за пласман на Европско после Португалија, небитно дали бил натпреварот наместен или не сепак победа против Португалија на гостински терен, победа во Ерменија иако со леснотија сепак победа си е победа, две нерешени со Данска, два несреќни порази во 90 минута, пласманот е заслужен, да неа беа доделени тие три бода можи ке беше поинаква ситуацијата но тоа е тоа.

Кој ти е овој одговор?

Те прашав зашто после победата над Ерменија се скандира `уби уби уби Србија`. Нели само ние и Србите на утакмици против било кој противник во било кој спорт не пропуштаме да скандираме `уби закољи да ши птар не постои`?
Нели не скандирате вие? Нели не се замарате за другите народи? Нели вие сте невини нон стоп? Нели вие сте секогаш омаловажувани и угнетувани, душички мили.
Нели ние сме искомплексирани?
Еве ви го комплексот наречен Србија на дело. Поздрав.
Ок, и албанците се оскомплексирани, ова го кажав, не знам како не ме разбра.[DOUBLEPOST=1444668993][/DOUBLEPOST]
Како да не, на Сител рекоа дека сме 40% потомци на Александар. Мисли си дека не сме различни :D

Иначе, генот можеби ни е ист пошто не јебеле од сите страни, кој како стигне али верата е тоа што прави да сте утепанидо пред 20 години, забарикадирани, што умствено што физички.
Се сложувам.

Se Kosova, Ilirida, Cameria e Malesija, tgjitha jane pjese perberse e memedheut Shqiperia.

Чамериа е во Грција, а Маљсија е во Црна Гора.
А Илирида е......?Кое?

Preteruvate, kakvi pesni peele e najmalku bitno, se znae Balkanot e zadoen so nacionalizam.

Rusia na evropsko, kako samo uspeaa so znacajni bodovi poslednite mecevi so Slutski sekoja cest.

Русија срамота беше да не се пласира на Европско во онаква група безвезна, повеќе Црна Гора има удел за пласирањето на Русија отколку самите тие, какви само натпревари искоцкаа Црногорците, бетер од нас испаднаа :D

Svedska im bese glaven konkurent, Crna Gora nemase nikakvi sansi.

Убо почна Црна Гора ама толку има беше силата на крај се изгубија во свемирот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom