UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Српските медиуми се обидуваат да ја засенат победата на Албанија, спрскиот телеграв пишува дека албанците им платиле на 3 ерменски играчи 2 милиони за да изгубат, тоа го тврдат базирајќи се кај албанските медиуми ( тоа да бил овој цитираниот, опозита.цом)
Сето ова се поврзува со фактот дека коефициентот за Албанија паднала значително кај обложувалниците на Британија.. ...[DOUBLEPOST=1444666785][/DOUBLEPOST]
Најјак си во форумов, најак...
Чекај да се уклучам од лап топ па ќе ти кажам дали сум најјак.

Шведска,Данска,Норвешка,Р.Ирска,Турција,Босна... ќе се испотепаат меѓусебе кој да оди на европско, Холандија ни бараж нема да игра, ама затоа ќе "уживаме" во некои нови велесили кои првпат влегоа на првенство :cool:.....:tapp:

На следново Европско мислам дека Франција ке гази се пред себе, страшно добри играчи имаат и уиграни се.
На секоја позиција имаат по еден класа играч од голман па се до напад. Плус додај и на то дека ке играат пред своја публика, минимум до полуфинале Франција мислам дека ке стигни, главен фаворит ми се на Европско.
Германија не покажва кузнај каква игра ама пак и лани пред светското тифки беа па експлодираа на крај,
Шпанија стандард во главните конкуренти ја клавам ама имат смена на генерација и не вервам некаков успех да имат во Франција, тука ги клавам Белгија и Англија, посебно Белгија мислам дека далеку ке дотурка, другите се небитни :D

Шведска,Данска,Норвешка,Р.Ирска,Турција,Босна... ќе се испотепаат меѓусебе кој да оди на европско, Холандија ни бараж нема да игра, ама затоа ќе "уживаме" во некои нови велесили кои првпат влегоа на првенство :cool:.....:tapp:

Ќе уживаме во фудбалот на тие што заслужиле да играат на Европско првенство, јебига затоа се вика квалификации.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Франција, Англија, Германија и Шпанија, по тој редослед ги сметам за фаворити, на Французите им давам најголема предност заради домашниот терен и квалитетните играчи, цврстината и физичката спремност ми се чини дека им се најголем адут, за Англичаните кажав веќе, мене лично ми изгледаат дека имаат шанси за висок дострел, Германците и Шпанците стандард во фаворити, но некоја од овие две ќе киксне јако.

Очекувам, но и навивам за некое пријатно изненадување и барем полуфинале на некои од централноевропските тимови кои беа фантастични во квалификациите- Полска, Чешка и Австрија.

Белгијците и Португалците мислам дека лошо ќе поминат.

Aнглиската репрезентација секад се гуши на големи натпреварувања. Не можат притисокот од медиумите да го поднесат ваљда. Сеа ако не ги притискаат многу од таа страна може ќе покажат конечно нешто мада чисто сумњам. Франција или Германија според мене. Мада ништо чудно да видиме и некое изненадување.

:facepalm: за мене, заборавив дека Италија игра на европско, ќе признаам, немам ниедна утакмица од квалификациите гледано од нив.

Им одговара на Италијаните таа улога на вечно потценети.
Цел живот иста прича - се мачат групи да поминат па и на светското ако не се лажам (2006) сите нерешени мн се гнасни во нокаут фаза.

Додека Италија е во игра за титула, Англија и Германија отпишете ги :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom