UEFA Евро 2016 (квалификации)

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Го проширија ЕП ако не сте знаеле, нормално беше да има залутани репрезентации на истото :icon_mrgr:
До крај може и Кипар да се пласира ако им се поклопат коцките...

Нилсон, Мојсов, Шиков, Жута, Брдаровски, Петровиќ, Стјепанович, Ристовски, Ибраими, Трајковски и Тричковски

Старната постава

Шиков капитен. :tapp:
Кој му е филмот со бек на крило да му игра, претходно Ашковски сега Ристовски.:toe:

Ашковски поарно да игра лев бек, овој Жута незнам како може да игра бек кога нема ни брзина ни ништо.

имало бетер и од нас, Словенија само еден шут во гол против Сан Марино :D

Шиков капитен. :tapp:
Кој му е филмот со бек на крило да му игра, претходно Ашковски сега Ристовски.:toe:

Vori mode on >

Ашковски и во Нови Пазар игра лево крило сезонава. :D

> Vori mode off.

Ај не се бунете што Исланд и Северна Ирска се на ЕП, си заслужија земјиве реално, а Северна Ирска и во нормални услови ќе беше на ЕП.

Е сега има зошто дасе бунат земји како Шпанија,Германија итн. кои што ќе се мачат со вакви земји само поради тоа што Платини бараше гласови од земји ко нашиве.

Баш е ова направено за нас.......ама ние сме неспособни да го искористиме.

Еве и во Лига Европа лагано влагаат екипи од Казахстан,Албанија,Лихтенштајн, па све си иде добро и секогаш најдобрите екипи си стигнуват до крај.

Мило ми е за помаливе земји.

Он топик: Само јас навивам за нашиве да изгубат ? Нема да смени ништо за нас бод, а помоќно ќе изгледа ако завршиме последни, онака за идни генерации и статистички да ја запамтат оваа жалопојка на нашите фудбалери.[DOUBLEPOST=1444680098][/DOUBLEPOST]Хахаха еве белорускава публика ги свири своите играчи...и после овие на пресови ќе ни продаваат филмови дека ете во другите нормални земји се навива за својата екипа и кога не ја бива.

Ахам, ете и црнците за време на ропството си пееле песни, ајде и ние да пееме песни додека некој не камшикува.

Последно уредено:
Мене баш ми е мило за Северно Ирциве што се пласираа, да можат уште и Ирска да се пласира топ ќе биде. Ирците без разлика од која Ирска се, се најпозитивните луѓе во светов. На претходнито ЕП дур другите фанови се тепаа по улици, барови и стадиони, Ирците пеаа и славеа 24/7. Не ни имаше некоја причина да слават, беа поразени од сите. Памтам на утакмицата против Шпанија губеа со 4-0, но навивачите не престанаа да ги бодрат своите играчи.

Еве ги против Шпанија, да се наежиш.

ГО ДОБИВМЕ БОДОТ!

(и изгледа па сме поселдни а ?)

Така е, не се гледа вкупна гол разлика туку меѓусебна, односно гол во гости... по мене ова е глупаво, во ред е за 1-во место, ама не и за последно место...

HomeAwayTotal
TeamsPWDLWDLWDLFA+/-Pts
Spain105004019012332027
Slovakia10311401712178922
Ukraine103023116131441019
Belarus10113212325814-611
Luxembourg10113005118627-214
FYR Macedonia10104014118618-124
Standings are provisional until all group matches have been played.

Последно уредено:
Ќе растурат на Европското, памтете ми го постов.

Честитки многу убав ден беше вчера, ја поправија грешката од србија, и поразот во последна минута од Португалија. Вчера се славеше и немаше ниеден инцидент, и тоа треба да се поздрави.
Некои што се радуваа заради поразот од Србија, сега ги нема нигде.
И Курир и сите македонски портали кои објавуваа полно вести за победата на Србија над Албанија, сега не објавуваат ништо за пласманот на Албанија во Евро 2016, да не збориме дека ја објавуваат сликата од прославата на албанските репрезентативци.

Ако сакате Македонија да успее во фудбал, треба да им се остави фудбалот на албанците, видете дури и Швајцарија пола состав им се албанци и успееја.
Каурски пички, УЧК, убиј србина итн. е нешто нормално и не се бележи како инцидент. Нели? Или само ка ќе истепате минимум 10 Македонци, само тоа е мал инцодент?
Абе иди у Америка и објаснуј им како тоа вие сте за соживот и сте од памтивек угнетени од Македонците. Доста по форумов глумите лудило, не живимо на марс па не знаемо што се дешава.

Како и на секое првенство ,Англија повторно ќе гази и гузи.:kafence::sramezliv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom