UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Sega treba Arsenal i Chelsea da izlezat so stav deka nema da go igraat finaleto, a pritoa ke gi obeshtetat lugjeto shto kupile karti.
Мислам дека двата клуба и би го направиле ова но ако го направат, мој тип е дека УЕФА ќе им испрати таква некоја темелна ревизија што нема да припарат до ЛШ едно 4-5 сезони, како пред 30 години цела ПЛ кога беше суспендирана.

Реално овде вината може да се бара само кај УЕФА. Ајде за нокаут мечеви не може да се контролира бидејќи домаќин е екипа што изборила пласман, но финале не смее да се организира во такви вукојебини.

Ако треба пет држави вкупно нека останат како потенцијални за европски финални мечеви, 10 стадиони нека се вкупно ама барем ќе знаеме дека вакви дебилни ситуации нема да има.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ramil_Safarov
Рамил Сафаров, генерал од Азербејџан, на НАТО семинар во Будимпешта го заклал во сон Гурген Марџаријан, генерал од Ерменија поради неговото потеколо.
Сафаров е осуден на доживотен затвор во Унгарија, во 2012 е екстрадиран во Азербејџан да ја одлежи казната но претседателот му дава амнестија.:facepalm:

Еве да видите колку ненормални луѓе, фанатици, живеат во Азербејџан, со право Мики не оди во Баку, ко прво самото негово присуство го загрозува цел тим, може некоја будала бомба ќе им фрли.

Последно уредено:
Овие од уефа се ненормални, морам со оф-топици, ама лани Партизан изеде милион казни поради националистички пароли (ги оправдувам казните, не и тука место на политиката), но од друга страна некои албански, српски и останати екипи беа само опоменати. Најлицемерна спортска организација во универзумот составена од балкански кримогени битанги.

Ама оти ов ви е чудно незнам, УЕФА ја интересираат само пари к.р не ги боли за клубови ниту за навивачи затоа се заговара европска лига

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

https://en.wikipedia.org/wiki/Ramil_Safarov
Рамил Сафаров, генерал од Азербејџан, на НАТО семинар во Будимпешта го заклал во сон Гурген Марџаријан, генерал од Ерменија поради неговото потеколо.
Сафаров е осуден на доживотен затвор во Унгарија, во 2012 е екстрадиран во Азербејџан да ја одлежи казната но претседателот му дава амнестија.:facepalm:

Еве да видите колку ненормални луѓе, фанатици, живеат во Азербејџан, со право Мики не оди во Баку, ко прво самото негово присуство го загрозува цел тим, може некоја будала бомба ќе им фрли.
Au, pa sto togas im dale domakjinstvo na baku? Mrs da im e.am se korumpirano na uefa....

Sosema ispravna odluka na arsenal i mikitarian. Da si rizikuvas zivot za mentalno pobrkan narod so glupi veruvanja, ne vredi.

Ама оти ов ви е чудно незнам, УЕФА ја интересираат само пари к.р не ги боли за клубови ниту за навивачи затоа се заговара европска лига
А европска лига као демек ќе се интересира за правата на навивачите и играчите?

А европска лига као демек ќе се интересира за правата на навивачите и играчите?
Па сигурно повеќе од UEFA, лига која би ја оформиле самите клубови за кого би се интересирала ти што мислиш?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Муабетов со Азербејџан/Ерменија е добро време да се потсетиме на тоа дека Челзи мораше да објави официјално соопштение дека фановите на Челзи НЕ ТРЕБА ДА СЕ ШЕТААТ СО ДРЕСОВИ НА ЧЕЛЗИ среде Солун, поради опасност дека нкој од фановите на ПАОК ќе ги нападне.

Ова е нели, од истиот тој ПАОК што нормално можеше цела групна фаза да си објавува THERE IS ONLY ONE MACEDONIA AND IT'S HERE без да бидат казнети (можеби и да сум грешка за ова, ама немам чуено)

Пошто нели, Челзи и ПАОК тоа се тие големи ривали, па страв да ти е во дрес на Челзи да поминеш низ Солун некој од грците да не се потсети на тоа кога Англија и Грчка си маваа вето за влез во ЕУ, или кога Дрогба во финалето даде гол против ПАОК па извади маичка кај што вика "ПАОК ДА МИ БАЦИТЕ ПАПОК ХАХА" и сега мора вакви објави да се пуштаат се додека Челзи не го смени името во Челзиакос или нешто слично.

Муабетов со Азербејџан/Ерменија е добро време да се потсетиме на тоа дека Челзи мораше да објави официјално соопштение дека фановите на Челзи НЕ ТРЕБА ДА СЕ ШЕТААТ СО ДРЕСОВИ НА ЧЕЛЗИ среде Солун, поради опасност дека нкој од фановите на ПАОК ќе ги нападне.

Ова е нели, од истиот тој ПАОК што нормално можеше цела групна фаза да си објавува THERE IS ONLY ONE MACEDONIA AND IT'S HERE без да бидат казнети (можеби и да сум грешка за ова, ама немам чуено)

Пошто нели, Челзи и ПАОК тоа се тие големи ривали, па страв да ти е во дрес на Челзи да поминеш низ Солун некој од грците да не се потсети на тоа кога Англија и Грчка си маваа вето за влез во ЕУ, или кога Дрогба во финалето даде гол против ПАОК па извади маичка кај што вика "ПАОК ДА МИ БАЦИТЕ ПАПОК ХАХА" и сега мора вакви објави да се пуштаат се додека Челзи не го смени името во Челзиакос или нешто слично.
Имаш фудбалски фанатици и фудбалски фанови, колку и да се објаснува ниту ти, аи многу други луѓе неможат да го сфатат тоа, има луѓе што се спремни животот за клубот да го дадат, и тоа не е само во солун, тука е Истанбул, Атина, Варшава, Неапол, Москва, Петербург, но тоа ти неможеш да го сфатиш бидејќи си навикнал во удобна фотеља да гледаш фудбал ради забава и разбибрига, така да што Челси објавиле соопштение какво објавиле сосема во ред и сум сто посто сигурен дека на никој енглез кој не се курчел нему фалело влакно од коса, а затоа што знаемо каква стока се енглските навијачи ако го јаделе мене лично ми е мило.

Имаш фудбалски фанатици и фудбалски фанови, колку и да се објаснува ниту ти, аи многу други луѓе неможат да го сфатат тоа, има луѓе што се спремни животот за клубот да го дадат, и тоа не е само во солун, тука е Истанбул, Атина, Варшава, Неапол, Москва, Петербург, но тоа ти неможеш да го сфатиш бидејќи си навикнал во удобна фотеља да гледаш фудбал ради забава и разбибрига, така да што Челси објавиле соопштение какво објавиле сосема во ред и сум сто посто сигурен дека на никој енглез кој не се курчел нему фалело влакно од коса, а затоа што знаемо каква стока се енглските навијачи ако го јаделе мене лично ми е мило.
Тоа не се луѓе туку куртони :coffee:

многу други луѓе неможат да го сфатат тоа, има луѓе што се спремни животот за клубот да го дадат, и тоа не е само во солун, тука е Истанбул, Атина, Варшава, Неапол, Москва, Петербург, но тоа ти неможеш да го сфатиш бидејќи си навикнал во удобна фотеља да гледаш фудбал ради забава и разбибрига,
Токму така, баш е кул и нормално да тепаш и убиваш луѓе затоа што навиваат за противнички тим, тоа е нешто што ние глупите не можеме да го разбереме. Па баш ради ваквите дегенерици многу нормални луѓе не одат на стадионите, подобро од дома ќе гледа отколку да јаде стол у глава или не дај Боже живот да загуби ради одредени морони што решиле да руинираат се што не навива за тимот за кој тие навиваат. Бог да чува и да брани...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom