UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
За Арсенал е подобро да играат против Ајнтрахт, повеќе шанси за титулата имаат против нив.

@Mad_Coko зошто носиш аватар на Пул? Што кладба изгуби?

Му одбранија на Ацпи :D

За Арсенал е подобро да играат против Ајнтрахт, повеќе шанси за титулата имаат против нив.
Навидум, иако еве Челзи се мачат, веќе се и минус на пеналиве.

@Mad_Coko зошто носиш аватар на Пул? Што кладба изгуби?

Му одбранија на Ацпи :D
за среќа да има дадам во финалето против кокошките, не сакам да ги гледам како пред нас освојуваат ЛШ.

Фала богу кога го видов Луиз лошо ми стана ама добро е
Челзи-Арсенал како што пишав во фан клубот кој ке даде повеќе голови освојува :D Тоа ме плаши дека подобар напад имат Арсенал.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ќе ни ја пуштат Челзи, ние им пуштивме бодови со Брајтон, Палас, Лестер... Они комотно ЛШ, ние комотно ЛШ :D
Мисли си. :D :D

Фала богу кога го видов Луиз лошо ми стана ама добро е
Челзи-Арсенал како што пишав во фан клубот кој ке даде повеќе голови освојува :D Тоа ме плаши дека подобар напад имат Арсенал.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
У Луиз иам доверба за пенали, добра техника има. Поише се плашев Жоржињо да не заебе. Кепа. :love:

Според досегашниот приказ на Арсенал, повеќе им лежат екипи како Челси отколку бункери како Ајнтрахт. Емери беше солиден против конкурентите сезонава. Многу неизвесен фудбал ќе биде, интересен за гледање.

Ќе ни ја пуштат Челзи, ние им пуштивме бодови со Брајтон, Палас, Лестер... Они комотно ЛШ, ние комотно ЛШ :D

Радуј се куре на пијана жена.

BTW, оваа година англичаните пружија фудбал за уживање.
Серија А и Ла Лига заостануваат, а сметам дека допрва тоа ќе дојде на израз.

Топ утакмица, ќе биде напето финалево.

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Што да ви пуштамо бе брат, ќе не убиете сас ваш напад, имамо мапети у одбрану, што би кажаја брат Гатузо: sometimes maybe good sometimes maybe shit Mr David Luiz.
Много ќе ме срам кд ќе не убиете у поим ама тој е, заслужуете и ви ЛШ, чисто ради англиску доминацију :D football is coming home

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom