UEFA Europa League

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Пак Атлетико со трофејот во ЛЕ..... Марсеј се многу слаби.Варираат со форма.Салцбург требаше даље.Овие три дена,јасно се стави на знаење.Потребно е ВАР-технологијата,по секоја цена.Се вложува многу напор и пари и енергија од страна на клубовите,но поради судии со лоши моменти,пропаѓа се.

ВАР треба да се воведе уште за финалињава,,,

@Stefan-kobe Ете,тоа што го мачеше веќе 2-3 години и поради тоа беше на посебен режим,го цркна вчера.

@Stefan-kobe Ете,тоа што го мачеше веќе 2-3 години и поради тоа беше на посебен режим,го цркна вчера.
Ама изгледа не ме разбираш што зборам/зборев за Кошчиелни. Не му е ахиловата тетива крива што е човекот роден киксер. :toe:

Ти ебал сељачаната глупа, кој кур не им бркат у гз за вакви ефтини ствари ... сега цело полувреме ќе гледаме димна завеса.

Како не поведоа Марсеј со таа шансата на почеток, сеа со овие се знае 1-0 ќе заврши :sleep:

Ги имам 1:2 точен резултат [emoji38]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Треба да забранат екипи од ЛШ да паѓаат во ЛЕ ако завршат трето во својата група.
Не е фер кон екипите кој играат во ЛЕ од старт, се знае едното натпреварување е за појаки другото за посалби екипи.

едит:
Ако се сеќавам добро Атлетико кога играше финале со Фулам во ЛЕ, исто од ЛШ паднаа во ЛЕ, а Фулам играа таму со место добиено за фер пелј од првите квалификации што почнуваат уште во јуни.

Последно уредено:
Gledajte si sega finale vie od UEFA :P Koga ne gi mestite Atletiko i Arsenal da ne se padnat u polufinale :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom