- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.932
- Поени од реакции
- 116.388
Па и паметно зашо немаше да припари на терен од Брозовиќ, Модриќ, Ковачиќ и Ракитиќ.
Ako UTD ne se zaebavaat i vlezat seriozno i podgotveno, definitivno se pojaki od site konkurenti i bi igrale do sam finish, posekako ne znaci deka aludiram deka ke osvojat wow dominantno ili ne znam sto, tuku spored mene se favorit broj 1 ako seriozno vlezat na turnirov i podgotveni, ako ne se zamaraat normalno ke bidat izbaceni.. pred nekoja godina koga osvoija LE bea seriozno podgotveni bidejki mislam zavrsija 5ti vo liga i im trebase titula LE za da se plasiraat vo LS.. sega skoro i da se plasirani preku PL, pa zatoa nz kolku bi pridale znacenje na ovoj trofej.. A spored kadar Arsenal ne e nekoj golem favorit, osven motivot i podgotvenosta da vlezat all in posto se 10ti vo liga, a ke sakaay preku ovoj trofej da izborat LS..Се сложувам дека е прв фаворит, ама не е дека е до толку разликата за да би било изненадување ако отпадне од...што знам, Арсенал на пример, сепак во лигата играа два пати - еднаш реми и една победа на Арсенал.
Ајакс исто не се за фрлање, а зошто да не би можел и Гуд Ебенин со Виљареал да изненади.
Се надевам во следно коло на Динамо ќе им се падне Гранада или Славија како вака нај-ок екипи на хартија, ми се гледаат Адеми и Стефан далеку во натпреварувањево да се хајпнат пред ЕП![]()
Брат на некои позиције Милан играше со трети опции, како да ти објасним за да разбереш у каква состојба Милан го играше двомечов, а посебно реваншов.@Марли ако сме толку мртви што не тепавте?
Размисли,пред да почнеш со повреди да се вадиш.
Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Јас мислам дека најголем дел од времето не ни гледаш фудбал туку ти е досадно и сакаш да се најдиш во рандом муабет.Од 6 играчи на Милан 5 стојат и не знае никој да ја избие топката, како дрва наредени дремат
Не изреагираа во одбрана како со мозочен удар сите назад ? Поготово тој МеитеЈас мислам дека најголем дел од времето не ни гледаш фудбал туку ти е досадно и сакаш да се најдиш во рандом муабет.
Како и е досадно, ене си ја Емитира мајка и в кујна, успат гледа Милан, гледа Евролига Срејал, гледа снукер... немој молим те - Досадно.Јас мислам дека најголем дел од времето не ни гледаш фудбал туку ти е досадно и сакаш да се најдиш во рандом муабет.
Па да де, пет години веќе не си го реализира потенцијалот и не си ја игра позицијата како што треба. Што ти е поентата на коментарот?Абе...истиот муабет пет години веќе.
Прекини со глупите фори мајки шајки да не ти пријавувам на секое мислење греота сиКако и е досадно, ене си ја Емитира мајка и в кујна, успат гледа Милан, гледа Евролига Срејал, гледа снукер... немој молим те - Досадно.
А да, мисли и дека имам ,,стапче" за пенис![]()
Кејн може размислува ама нема играње со Леви. Многу заебан бизнисмен, човеков книга треба да издаде.Немало и ќе нема екипа со толку лузерски менталитет како Тотенхем. Нешто како во вицот, да има лига на најголеми лузери пак ќе завршат втори од што се лузери.
Пак му се акна од глава арогантноста на Мурињо, сега може на најјако. Уште пред нокаут фазата почна да се перчи дека се најголеми фаворити. Ако е точно ова што сега го кажаа на Арена во студиото после мечот имал скоро и изјава каде рекол „Откако ќе ја освојам Лига Европа...“ Сега нека му ја мисли, ако добие отказ (а треба) враќање во Порто ќе му биде премија.
Не знам што размислува Хари Кејн ама јас да сум на негово место уште вечерва ќе барам трансфер или раскинување на договорот. Ќе се запусти и никогаш нема трофеј да помириса тука.
Поентата му е што има тик кога ќе се спомене Погба па мора нешто да напише. Најчесто тешка глупост. Инаку да навиваш за клуб кој во своето портфолио го има Кепа и да им се потсмеваш на другите клубови дека купуваат флопови е баш забавно. А да не ги ни спомнуваме мега успешните трансфери на Хаверц кој има дадено два гола против Брентфорд, Братфорд или Кери Бредшо, не ми текнува точно, потоа Вернер кој е шпиц што не постигнува голови, и Чилвел на кога заборавениот во нафталин Алонско му го зеде местото.Па да де, пет години веќе не си го реализира потенцијалот и не си ја игра позицијата како што треба. Што ти е поентата на коментарот?