UEFA Europa League

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Се сложувам дека е прв фаворит, ама не е дека е до толку разликата за да би било изненадување ако отпадне од...што знам, Арсенал на пример, сепак во лигата играа два пати - еднаш реми и една победа на Арсенал.
Ајакс исто не се за фрлање, а зошто да не би можел и Гуд Ебенин со Виљареал да изненади.

Се надевам во следно коло на Динамо ќе им се падне Гранада или Славија како вака нај-ок екипи на хартија, ми се гледаат Адеми и Стефан далеку во натпреварувањево да се хајпнат пред ЕП :vozbud:
Ako UTD ne se zaebavaat i vlezat seriozno i podgotveno, definitivno se pojaki od site konkurenti i bi igrale do sam finish, posekako ne znaci deka aludiram deka ke osvojat wow dominantno ili ne znam sto, tuku spored mene se favorit broj 1 ako seriozno vlezat na turnirov i podgotveni, ako ne se zamaraat normalno ke bidat izbaceni.. pred nekoja godina koga osvoija LE bea seriozno podgotveni bidejki mislam zavrsija 5ti vo liga i im trebase titula LE za da se plasiraat vo LS.. sega skoro i da se plasirani preku PL, pa zatoa nz kolku bi pridale znacenje na ovoj trofej.. A spored kadar Arsenal ne e nekoj golem favorit, osven motivot i podgotvenosta da vlezat all in posto se 10ti vo liga, a ke sakaay preku ovoj trofej da izborat LS..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
@Марли ако сме толку мртви што не тепавте?
Размисли,пред да почнеш со повреди да се вадиш.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk
Брат на некои позиције Милан играше со трети опции, како да ти објасним за да разбереш у каква состојба Милан го играше двомечов, а посебно реваншов.

А манчестер не да е мртов, мртва игра за ова што го играше Манчестер двомечов е комплимент.

Не дека ептен Милан беше подобар не алудирам на тоа ако мислиш али на манчестер му фалеа двајца првотимци на Милан 6, честито пролаз, у ваква ситуација со олку повредени мило ми е што отпадна Милан за да се чува и фокусираа лигата и борбата за ЛШ

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Од 6 играчи на Милан 5 стојат и не знае никој да ја избие топката, како дрва наредени дремат

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.425
Поени од реакции
25.319
Од 6 играчи на Милан 5 стојат и не знае никој да ја избие топката, како дрва наредени дремат
Јас мислам дека најголем дел од времето не ни гледаш фудбал туку ти е досадно и сакаш да се најдиш во рандом муабет.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Јас мислам дека најголем дел од времето не ни гледаш фудбал туку ти е досадно и сакаш да се најдиш во рандом муабет.
Не изреагираа во одбрана како со мозочен удар сите назад ? Поготово тој Меите

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Како и е досадно, ене си ја Емитира мајка и в кујна, успат гледа Милан, гледа Евролига Срејал, гледа снукер... немој молим те - Досадно.

А да, мисли и дека имам ,,стапче" за пенис :(

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Сега го гледам пак видеото, црнчугата паѓа, прави шпага и како балерина седи радчепатен во нозете не мрда додека Погба си ги шета другарите, дава гол Погба го трча теренот овој уште седи така раширен не мрда :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Абе...истиот муабет пет години веќе.
Па да де, пет години веќе не си го реализира потенцијалот и не си ја игра позицијата како што треба. Што ти е поентата на коментарот?

Член од
5 март 2018
Мислења
17.308
Поени од реакции
19.771
Како и е досадно, ене си ја Емитира мајка и в кујна, успат гледа Милан, гледа Евролига Срејал, гледа снукер... немој молим те - Досадно.

А да, мисли и дека имам ,,стапче" за пенис :(
Прекини со глупите фори мајки шајки да не ти пријавувам на секое мислење греота си

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.096
Му го слушам сега интервјуто на Мурињо за БТ Спорт, ги искритикува добар дал од играчите за сите пари, ќе пукне тиквата во Тотенхем како што ми изгледа.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Немало и ќе нема екипа со толку лузерски менталитет како Тотенхем. Нешто како во вицот, да има лига на најголеми лузери пак ќе завршат втори од што се лузери. :D

Пак му се акна од глава арогантноста на Мурињо, сега може на најјако. Уште пред нокаут фазата почна да се перчи дека се најголеми фаворити. Ако е точно ова што сега го кажаа на Арена во студиото после мечот имал скоро и изјава каде рекол „Откако ќе ја освојам Лига Европа...“ Сега нека му ја мисли, ако добие отказ (а треба) враќање во Порто ќе му биде премија.

Не знам што размислува Хари Кејн ама јас да сум на негово место уште вечерва ќе барам трансфер или раскинување на договорот. Ќе се запусти и никогаш нема трофеј да помириса тука.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немало и ќе нема екипа со толку лузерски менталитет како Тотенхем. Нешто како во вицот, да има лига на најголеми лузери пак ќе завршат втори од што се лузери. :D

Пак му се акна од глава арогантноста на Мурињо, сега може на најјако. Уште пред нокаут фазата почна да се перчи дека се најголеми фаворити. Ако е точно ова што сега го кажаа на Арена во студиото после мечот имал скоро и изјава каде рекол „Откако ќе ја освојам Лига Европа...“ Сега нека му ја мисли, ако добие отказ (а треба) враќање во Порто ќе му биде премија.

Не знам што размислува Хари Кејн ама јас да сум на негово место уште вечерва ќе барам трансфер или раскинување на договорот. Ќе се запусти и никогаш нема трофеј да помириса тука.
Кејн може размислува ама нема играње со Леви. Многу заебан бизнисмен, човеков книга треба да издаде.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.151
Големо :cuc: за Динамо. Очекував пак да изгубат ама ова што го направија е своевидно чудо. Онака да исфрлиш премиерлигаш и тоа од рангот на Тотенхем, секоја чест! Уште еден доказ колку е далеку хрватскиот фудбал во однос на другите од балканов. А да не заборавиме колку пари прават од трансфери секоја година. Може да се паднат со Јунајтед сега :D

Член од
18 март 2021
Мислења
29
Поени од реакции
58
Па да де, пет години веќе не си го реализира потенцијалот и не си ја игра позицијата како што треба. Што ти е поентата на коментарот?
Поентата му е што има тик кога ќе се спомене Погба па мора нешто да напише. Најчесто тешка глупост. Инаку да навиваш за клуб кој во своето портфолио го има Кепа и да им се потсмеваш на другите клубови дека купуваат флопови е баш забавно. А да не ги ни спомнуваме мега успешните трансфери на Хаверц кој има дадено два гола против Брентфорд, Братфорд или Кери Бредшо, не ми текнува точно, потоа Вернер кој е шпиц што не постигнува голови, и Чилвел на кога заборавениот во нафталин Алонско му го зеде местото.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom