UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Да не се фалам али и Леверкузен и Хановер водат по 1:0 на гостински терен :cool:

Agim Ibraimi, by the way, has become a hero in Macedonia after his goal saw them beat Serbia 1-0 in their World Cup qualifier. He's the danger man for Maribor, and speaks about eight languages too.

Од live коментарот на Еуроспорт :)

Зашто во сите тапа муабети на форумов мора да се вмешани фановите на Ливерпул? :unsure:
Ти полека полека почни да се навикнуваш оти можно е в година со нас да се дружиш овде (освен ако не ни притекни во ЛШ да одиме) ама тогаш пријателчињата од Арсенал ќе ти прават друштво тука а и со нив не се сакате многу :coffee:

А Суарез сите можни натпревари до крај ли ќе ги игра?

а ја со цел памет на тикет ја пишав, не ни вреди за 1.3 коеф. да ме заебе... :facepalm:
Па кога не прашуваш... целата фора е што игра шарен состав со неколку тешки дрва во него, неуиграност >90% и најважно од се, пристапот кон утакмицата кој иде во рамки: „ако тепаме - тепаме, ако не никому ништо“. Јас не ни гледам, задоволен ќе сум ако не ни бапнат гол покрај Силвестре и Џонатан.

Сега Милито ќе ја реши, 2-0 ќе заврши:D

Што го заебаа МилиОТ бе?

Леле какви дрва се овие Партизан бре, тоа чудо едно. 3 пати откако гледам излегоа со Ханданович сами и не даваат гол.

1-0 води Интер, малку фали да ја погодам :D

Пе*ери, ууууууууу! На крај требаше да пробаат гол да дадат у последниов напад.
Резултатот беше преголем залак, ама како што кажав најгоре, Милито ќе ја реши. Асистенцијата негова беше клучна и 1234234232 пати подобра од тие на неговите колеги кои ја дуваа скоро до аут.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom