Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.575
- Поени од реакции
- 26.751
Да не се фалам али и Леверкузен и Хановер водат по 1:0 на гостински терен 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Agim Ibraimi speaks about eight languages too.
Од live коментарот на Еуроспорт![]()
Ти полека полека почни да се навикнуваш оти можно е в година со нас да се дружиш овде (освен ако не ни притекни во ЛШ да одиме) ама тогаш пријателчињата од Арсенал ќе ти прават друштво тука а и со нив не се сакате многуЗашто во сите тапа муабети на форумов мора да се вмешани фановите на Ливерпул?![]()
Премногу те има погодено волшебната 2005Зашто во сите тапа муабети на форумов мора да се вмешани фановите на Ливерпул?![]()
Партизан уште се мачи со оние дрвана?
ај има надеж за тебе,а јас што ја имам 3+а ја со цел памет на тикет ја пишав, не ни вреди за 1.3 коеф. да ме заебе...![]()
Па кога не прашуваш... целата фора е што игра шарен состав со неколку тешки дрва во него, неуиграност >90% и најважно од се, пристапот кон утакмицата кој иде во рамки: „ако тепаме - тепаме, ако не никому ништо“. Јас не ни гледам, задоволен ќе сум ако не ни бапнат гол покрај Силвестре и Џонатан.а ја со цел памет на тикет ја пишав, не ни вреди за 1.3 коеф. да ме заебе...![]()