UEFA Europa League - сезона 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, само ја знам дека Днипро се 4тиот најдобар клуб во Украина после Шахтјор, Динамо Киев и Металист Каркив?

Инаку судијата на натпреварот Ливерпул - Анжи е истиот судија кој судеше на Македонија - Србија.

Ukraine+v+Austria+International+Friendly+vyee44-dhdNl.jpg

Уништувачот на Наполи?

Сте се напнале, а не глеате со какви состави се испаднати овие од појаките лиги..
Смешно е кога Наполи или некој трет јак клуб ќе испадне со најјак состав и ќе го прими, башка почеток на мечот е.

Добро бе, само ја знам дека Днипро се 4тиот најдобар клуб во Украина после Шахтјор, Динамо Киев и Металист Каркив?
Днипро има доаѓано на подготовки во Охрид една година, играа пријателски со локалните екипи и со Вардар.

Трагикомично е вашето фудбалско незнаење а се осмелувате да критикувате тимови што постепено постигнуваат некоја цел и значат нешто во нивните земји...

Днипро пред три-четири кола играа против Шахтор на гостински терен и изгубија 2-1 ама од нивната игра бев импресиониран...и двете екипи играа одличен фудбал таканаречен руски школован како што играат во тие краеви,,дефинитивно одлична екипа и не е никакво изненадување што водат 1-0 бидејќи се квалитетна екипа..ама вие ги немате гледано и сега секое име ви е чудно...

Украинската лига е многу силна и таму како во Русија постепено се вложува и не е чудно што екипите кои доаѓаат од тие краеви прават добри резултати..

Just like watching Pandev

Атлетико давање гол во прво никако а? 1-1 ќе ги играм каков коњ сум јас... :tapp:

ооо цццц никад кеш нема да фатиме на ова уефа срањево :mad:

Атлетико давање гол во прво никако а? 1-1 ќе ги играм каков коњ сум јас... :tapp:

Фалкао, Арда Туран, Годин, Миранда, Џуафран, Суарез не играат.. незнам зошто си очекувал тука лесна победа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom