UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.860
Поени од реакции
10.231
Ајакс здравје да им земит, 400м еј во екипава дома се бранат со Селта Виго. Како бе не го даде дрво дрвосано

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
Црнецот што му асистираше да шутнеше 100% даваше гол, ама убаво вака што утна и педерчето од Сити што изеде гомна пред утакмица.

H

HoT IcE

Гостин
Не ми се верува дека стварно се мачеа со Селта факинг Виго на домашен терен. Next level mastermind.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Вака и у финалето „лагано“, со „никаква“ игра, ќе си победат. :)

S

silmarillion

Гостин
Ќе биде интересно финалево во секој случај, Ајакс од тоа малку што ги имам видено сезонава ми изгледаат како екипа што игра фудбал што не му одговара на Мурињо.
Освен вторава со Челзи, ниедна до сега не му одговараше на Мурињо.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
I played in England and lived in Manchester for six years, so I follow both of the teams there. (United are) a very good team. Obviously they’ve got a good manager, a fantastic stadium, and they’re one of the favourites to win the Europa League but, as they say, ‘Manchester is blue’ and that’s how it will be when we visit there as well, because we are Celta Vigo and we will try to keep the city blue.

Poor guy :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Океј дечки, ако освои Манчестер ќе потпишеме петиција ние навивачите да стои на трофејот изгравирано дека имало лесни противници и сме се бранеле против Селта Виго.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Океј дечки, ако освои Манчестер ќе потпишеме петиција ние навивачите да стои на трофејот изгравирано дека имало лесни противници и сме се бранеле против Селта Виго.
A sho, da ne igravte total football?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

На врв Bottom