UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислиш Јуве-Ајакс. Досадно е Реал-Манчестер, остајте луѓето да видат нешто ново, а не се едни исти:D
Иначе се заебавав, чекав ред во банка денес и чичето пред мене отру 40 минути дека масоните наредиле ваков суперкуп. Доместос да посакаш да се напиеш.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Иначе се заебавав, чекав ред во банка денес и чичето пред мене отру 40 минути дека масоните наредиле ваков суперкуп. Доместос да посакаш да се напиеш.
Абе и јас се заебавав ама не би било лошо у Скопје да се видат старите ривали од девеесетите:)

O

ob1

Гостин
Многу ме интересира кое им е објаснувањето на МТВ што на Собранискиот канал место Манчестер - Селта ќе ја даваат Лион - Ајакс.

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Многу ме интересира кое им е објаснувањето на МТВ што на Собранискиот канал место Манчестер - Селта ќе ја даваат Лион - Ајакс.
Па уназад во сите рунди го даваа Манчестер. Оправдано е тоа што ќе ја дават другава утакмица а на првиот натпревар испадна дека беше подобар дуел со 5 гола. Манчестер едвај еден гол даде а Селта не напрај ништо. Ајакс и Лион во секој случај ќе биди отворен фудбал.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Реприза ќе даваат, ваља затоа. :)

O

ob1

Гостин
Па уназад во сите рунди го даваа Манчестер. Оправдано е тоа што ќе ја дават другава утакмица а на првиот натпревар испадна дека беше подобар дуел со 5 гола. Манчестер едвај еден гол даде а Селта не напрај ништо. Ајакс и Лион во секој случај ќе биди отворен фудбал.
Се супер само што Ајакс - Лион првиот натпревар заврши 5:1, а на Јунајтед - Селта реално се е отворено. Не знам само кој отворен фудбал ќе се игра на 5:1 резултат.

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Лион ќе напаѓа а Ајакс нема да се брани, 3 гола ќе има сигурно

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.649
Поени од реакции
59.553
Се супер само што Ајакс - Лион првиот натпревар заврши 5:1, а на Јунајтед - Селта реално се е отворено. Не знам само кој отворен фудбал ќе се игра на 5:1 резултат.
4. Не се така далеку.

Ајакс најдобро ќе се одбрани ако појде офанзивно и даде гол.

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Сепак требаше Јунајтед да го пренесуваат

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231
Ајмоооо Вигооооо

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Леле што промарши бе гуидети ... каков шок ќе беше 96 да им го закопа ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Вака така Јунајтед со држ недај утакмици ќе си стигнат до ЛЕ :D Фан фект само во 4 утакмици од вкупно 14 успеаа годинава во регуларен дел 2+ гола да дадат :D

Лион бе... :tapp: можеа на крај да искористат нешто ама...

Ќе биде интересно финалево во секој случај, Ајакс од тоа малку што ги имам видено сезонава ми изгледаат како екипа што игра фудбал што не му одговара на Мурињо.

Како и да е Јунајтед се реални фаворити цела сезона, на цел овој ждреб и противници што ги имаа до крај да не станат шампиони..

У секој случај дефинитивно гледаме две екипи од фудбалскиот крем во Скопје :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
гвидети копачките на клин.

Kajgana Shop

На врв Bottom