UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Мислиш Јуве-Ајакс. Досадно е Реал-Манчестер, остајте луѓето да видат нешто ново, а не се едни исти:D
Иначе се заебавав, чекав ред во банка денес и чичето пред мене отру 40 минути дека масоните наредиле ваков суперкуп. Доместос да посакаш да се напиеш.

Иначе се заебавав, чекав ред во банка денес и чичето пред мене отру 40 минути дека масоните наредиле ваков суперкуп. Доместос да посакаш да се напиеш.
Абе и јас се заебавав ама не би било лошо у Скопје да се видат старите ривали од девеесетите:)

Многу ме интересира кое им е објаснувањето на МТВ што на Собранискиот канал место Манчестер - Селта ќе ја даваат Лион - Ајакс.

Многу ме интересира кое им е објаснувањето на МТВ што на Собранискиот канал место Манчестер - Селта ќе ја даваат Лион - Ајакс.
Па уназад во сите рунди го даваа Манчестер. Оправдано е тоа што ќе ја дават другава утакмица а на првиот натпревар испадна дека беше подобар дуел со 5 гола. Манчестер едвај еден гол даде а Селта не напрај ништо. Ајакс и Лион во секој случај ќе биди отворен фудбал.

Реприза ќе даваат, ваља затоа. :)

Па уназад во сите рунди го даваа Манчестер. Оправдано е тоа што ќе ја дават другава утакмица а на првиот натпревар испадна дека беше подобар дуел со 5 гола. Манчестер едвај еден гол даде а Селта не напрај ништо. Ајакс и Лион во секој случај ќе биди отворен фудбал.
Се супер само што Ајакс - Лион првиот натпревар заврши 5:1, а на Јунајтед - Селта реално се е отворено. Не знам само кој отворен фудбал ќе се игра на 5:1 резултат.

Лион ќе напаѓа а Ајакс нема да се брани, 3 гола ќе има сигурно

Се супер само што Ајакс - Лион првиот натпревар заврши 5:1, а на Јунајтед - Селта реално се е отворено. Не знам само кој отворен фудбал ќе се игра на 5:1 резултат.

4. Не се така далеку.

Ајакс најдобро ќе се одбрани ако појде офанзивно и даде гол.

Сепак требаше Јунајтед да го пренесуваат

Ајмоооо Вигооооо

Леле што промарши бе гуидети ... каков шок ќе беше 96 да им го закопа ...

Вака така Јунајтед со држ недај утакмици ќе си стигнат до ЛЕ :D Фан фект само во 4 утакмици од вкупно 14 успеаа годинава во регуларен дел 2+ гола да дадат :D

Лион бе... :tapp: можеа на крај да искористат нешто ама...

Ќе биде интересно финалево во секој случај, Ајакс од тоа малку што ги имам видено сезонава ми изгледаат како екипа што игра фудбал што не му одговара на Мурињо.

Како и да е Јунајтед се реални фаворити цела сезона, на цел овој ждреб и противници што ги имаа до крај да не станат шампиони..

У секој случај дефинитивно гледаме две екипи од фудбалскиот крем во Скопје :vozbud: :vozbud: :vozbud:

гвидети копачките на клин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom