UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Лион ќе ги размонтира дома.

Лион ќе ги размонтира дома.
Тешко. Имаат голем пад на формата, нив еден Лориен ги размонтира 4-1, Ајакс не треба да даде гол, а како играат напаѓачки чудо е тоа да се деси.

Ајакс го има измислено фудбалот за овие две екипи што играат моментално .. ужас од утакмица .. 100 пати појака е Бредфорд - Флитвуд .

Какви пичкици се овие Селта, наместо да нападнат дома се влечат ко скапани по терен. Би ги избркал сите после утакмица да сум газда, џабе дошла цела публика.

Јунајтед како игра цццц, секоја уткамица им е досадна сезонава али заслужена победа и пролаз у секој случај тоа му е најбитно на Мур.

Досадни реванши и ЛШ и ЛЕ. Се чека 24-ти мај и 3-ти јуни да ги изгледаме двете финалиња

Досадни реванши и ЛШ и ЛЕ. Се чека 24-ти мај и 3-ти јуни да ги изгледаме двете финалиња
Па Селта и нема толку очаен резултат. Ако заводат 0-1 милион опции се во игра. Само Јунајтед да не затвори од старт. :)

Па Селта и нема толку очаен резултат. Ако заводат 0-1 милион опции се во игра. Само Јунајтед да не затвори од старт. :)

Не ме заебавај рутинирано ќе одите у финале.

На трафордот тешко е да се победи сезонава, чак и Јуанјтед неможе. Лаган икс.:D

Ме разочараа овие Селта. Бар од тоа што ги имам пратено последниве сезони, очекував многу повеќе од нив. Мислев дека ќе везат на терен и ќе се утепаат од правење шанси, а кутриве една посериозна немаа.

Јесда се пацери Јунајтед ама ваљда нема да испуштат ваков зицер на ОТ.

Se mesti Real Mancester vo Skopje hhhhhhhh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom